Ilmainen toimitus yli 50 €:n tilauksiin - Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Laadukkaita ihonhoitotuotteita - edullisesti ryhmätilauksena

Dermosil-tuotteita suoraan sinulle

Myymme tuotteitamme henkilökuntaryhmille verkkokauppamme kautta, sillä suuremmat kertatilaukset ja välikäsien välttäminen mahdollistavat hyvän hinta-laatusuhteen ylläpitämisen. Myös yksityishenkilöt voivat tilata tuotteitamme.

Jatkuvasti laajeneva monipuolinen tuotevalikoima

Tuotevalikoimamme sisältää yli 300 tuotetta, jotka on valmistettu laadukkaista raaka-aineista ja ne testataan ihmisten koekäytössä. Valikoimassa on turvallisia perustuotteita, pitkälle kehitettyjä erikoistuotteita, trendikkäitä uutuuksia sekä ainutlaatuisia erikoishoitotuotteita. Koko perhe löytää valikoimastamme sopivat tuotteet. Mukana on myös useita hajustamattomia vaihtoehtoja, joista useat ovat saaneet Allergia- ja Astmaliiton yhteistyötunnuksen.

Yhteyshenkilö huolehtii tilauksesta

Ryhmä voi olla työporukka, tuttavapiiri tai vaikka koko suku! Yksi ryhmäläisistä toimii yhteyshenkilönä, joka huolehtii tilauksen tekemisestä ja tuotteiden jakamisesta oikeille henkilöille. Kiitokseksi yhteyshenkilö saa bonustuotteita.

Tilauksen teko on helppoa

Voit tilata Dermosil-tuotteita kätevästi verkkokaupastamme osoitteessa www.dermosil.fi. Voit myös soittaa tilauksen asiakaspalveluumme tai lähettää tilauslomakkeen meille faksilla tai postitse. Posti toimittaa paketin valintasi mukaan joko työpaikallesi tai kotiisi tyypillisesti 3-5 päivän kuluessa tilauksen tekemisestä. Voit myös valita toimitusvaihtoehdon, jossa voit itse noutaa paketin omasta postin jakelupisteestäsi. Kuinka vain Sinulle parhaiten sopii!

Maksat vain tilaamistasi tuotteista

Paketin mukana tulee lasku, jossa on 14 päivää maksuaikaa. Emme lisää laskuun minkäänlaisia toimituskuluja, jos tilauksen arvo on vähintään 50 euroa. Tarkemmat tilaus- ja toimitusehdot löydät lehdestämme, internetistä sekä tilauslomakkeesta. Alle 50 euron lisätilauksista veloitamme 6 euron käsittely-ja toimituskulut, jos paketti on jo ehditty pakata.

image description

Meistä

Turvallisia ja ihoystävällisiä koko perheen perustuotteita, trendikkäitä erikoishoitotuotteita, laadukkaita meikkejä sekä luonnollisia kodin puhdistustuotteita –
Dermoshop Oy on kehittänyt Dermosil-tuotteita jo vuodesta 1988, ja tällä hetkellä tuotevalikoima on noin 400 tuotteen laajuinen. Tutustu ja ihastu!

Tilausehdot | Järjestelmätiedot © Dermoshop Oy