Tuotekehitys

Tuotekehitys ryhmä

Ydintavoitteemme on kehittää laadukkaita ihonhoitotuotteita parhaista raaka-aineista. Suunnittelussa keskitymme turvallisten ja ainutlaatuisten sekä erityisesti pohjoismaisiin olosuhteisiin sopivien tuotteiden kehittämiseen. Dermosil-tuotteet ovat kasviöljypohjaisia ja sisältävät vain vähän säilöntäaineita.

Tuotekehitys tapahtuu kahdessa Suomen toimipisteessämme, Helsingissä ja Korsnäsissä. Tuotteemme ovat dermatologisesti testattuja ja ne valmistetaan Pohjoismaissa ja EU:ssa.

Dermosil-tuote on laadukas ja tyylikäs. Valikoimastamme löytyy turvallisia ihon- ja hiustenhoidon perustuotteita, meikkejä, luonnonkosmetiikkaa, lastentuotteita jne. Siis jotain kaikille ja myös juuri sinulle.

image description

PIA KNOESTER
Product Manager / Tuotepäällikkö

Accessories -sarja
Tutustu Piaanimage description

ESSI SAUKKO
Product Manager / Tuotepäällikkö

Makeup
Tutustu Essiinimage description

ÅSA SMEDS
Product Manager / Tuotepäällikkö

Classic, Dermoteekki, Refill, Jr., Vitamin E, Primo, Skin Comfort, For Faces, Fresh!, Living, Berry Therapy, Man, Spa & Sauna, Scandinavian Hair Care, All Seasons
Tutustu Åsaan


image description

BI VIRTA
Product Manager / Tuotepäällikkö

Sensitive, Nature, Mouthcare, Health
Tutustu Bihinimage description

ROSMARIE GRANNAS-RISSANEN
Chemical Technical Manager / Kemianteknisten palveluiden johtaja

Tutustu Rosmarieen


PIA KNOESTER

image description

Olen 40-vuotias nainen, vaimo ja kahden lapsen äiti, joka asuu ja työskentelee kauniissa pääkaupungissamme Helsingissä. Niin kauan kuin muistan, on luovuus ollut minulle tärkeä eteenpäin vievä voima. Luovuus työssä ja työvälineenä on minulle siksi itsestään selvää.

Haastavinta tarvikkeiden kehittämisessä on luoda ja löytää tuotteita, jotka sopivat moneen eri makuun. Olen itse hyvin visuaalinen ihminen, ja mielestäni joskus esteettisyys voi mennä käytännöllisyyden edelle. Saatan joskus vaikkapa ostaa paketin pastaa vain siksi, että pidän pakkauksesta.

Olen päivittäin tekemisissä yhteistyökumppaneiden kanssa ympäri maailmaa. Pidän siitä, että saan viedä asioita eteenpäin. Se on minulle luonnollista. Jos saan idean tuotteesta, joka sopii Dermoshopin filosofiaan, vien sitä nopeasti eteenpäin. Kun tuoteryhmä hyväksyy idean, voi valmistusprosessi edetä. Minulla pitää olla aina jokin projekti menossa, niin työssä kuin vapaa-ajallakin. Inspiraatiota etsin muoti-, kauneus- ja sisustuslehdistä eri maailmankolkista. Vierailen myös erityyppisillä messuilla.

Ilahdun aina, kun näen jonkun käyttävän kehittämääni tuotetta. Joskus käyn tervehtimässäkin sanoen ”Hei, olen kehittänyt tuon tuotteen”, mutta useimmiten maltan kuitenkin mieleni.

Omat Dermosil-suosikit

1. Vartaloöljy | 2. Sensitive Extra Voide | 3. Sensitive Vartalovoi


ESSI SAUKKO

image description

Olen 33-vuotias kahden tytön äiti Vaasasta. Työskentelen Dermoshopissa meikkien tuotekehittelijänä. Työni pitää sisällään kaikkea sitä, mitä tuotekehittelyprosessi vaatii muodostuakseen ideasta valmiiksi tuotteeksi.

Dermoshopissa olen työskennellyt vuodesta 2009 saakka. Aloitin työni asiakasviestijänä, josta vuosien varrella siirryin tuotekehittelytiimiin ja meikkien tuotekehittelijäksi.

Tuotekehitysprosessi alkaa aina ideasta. Uusia ideoita saan seuraamalla markkinoita ja trendejä sekä vierailemalla kansainvälisillä alan messuilla. Osa ideoista syntyy myös ihan itsestään, vastauksina käytännön tarpeisiin. Iso kiitos kuuluu asiakkaillemme, jotka ovat aktiivisia kertomaan meille omia ideoitaan ja toiveitaan.

Tuotekehittelijän työssä on erittäin tärkeää pitää huolta aikatauluista, jotta tuote lanseerataan ajallaan. Päivittäin olen yhteydessä tavarantoimittajiin ympäri Eurooppaa. Heidän kanssaan teemme tiivistä yhteistyötä.

Työni jokainen päivä on erilainen ja se tekee työstäni mielekästä. Pidän vaihtelusta ja työpäivät kuluvat kuin siivillä! Kollegoideni kanssa iloitsemme siitä, että saamme tuotteistamme runsaasti palautetta asiakkailtamme. Haluamme luoda tuotteita nimenomaan asiakkaidemme tarpeisiin. Tuotekehittelytiimissä käymme yhdessä läpi ideoita ja palautetta ja pyrimme toteuttamaan mahdollisimman monia toiveita.

Uskallan sanoa, että työni on unelmatyö, josta olen aina haaveillut! Meikit ovat lähellä sydäntäni ja olen aina ollut kiinnostunut meikeistä. Meikkaan itse joka päivä, sillä meikkaaminen on minulle arjen piristysruiske. Meikkaaminen on mielestäni hauskaa ja työni puolesta kokeilen uusia meikkituotteita viikoittain. Tuotteiden testaaminen onkin yksi oleellinen osa työtäni.

Omat Dermosil-suosikit

1. Heleyttävä Meikinpohjustusvoide | 2. All-in-one Ripsiväri | 3. Kulma- ja ripsigeeli


ÅSA SMEDS

image description

Työskentelen Dermoshopissa tuotekehittelijänä, josta löysin paikkani monien vaiheiden kautta. Aloitin ensin yrityksen asiakaspalvelussa, josta siirryin sisäänosto- ja logistiikkaosastolle ja sitten tuotekehitystyöhön. Dermoshopissa olen työskennellyt runsaat 15 vuotta.

Työ tuotekehityksessä on luovaa ja mukavaa. Pidän siitä, että saan työskennellä yhdessä yrityksemme muiden tuotekehittelijöiden kanssa. Arvostan paljon myös yhteistyötä kemistiemme kanssa, joilla on suuri merkitys tuotteidemme kehitystyössä. On antoisaa ja mielenkiintoista olla mukana prosessissa, jossa luomme uutta ideasta toteutukseen saakka ja saamme palautetta asiakkailtamme luomistamme tuotteista.

Asiakkailtamme saatu myönteinen palaute onkin parasta työssäni. On erityisen palkitsevaa kuulla, että tuotteemme ovat tuoneet ratkaisun tai helpotuksen johonkin ihonhoitoon liittyvään ongelmaan. Asiakkaat ovat vahvasti läsnä työssäni ja pyrin tekemään heidän toiveitaan todeksi uusien tuotteiden muodossa.

Tuotekehittelijän työssä katseeni on aina suunnattuna tulevaisuuteen. Seuraan jatkuvasti, mitä markkinoilla ja maailmalla tapahtuu, mutta samalla myös mietin omia ainutlaatuisia ideoita ja tuotteita Dermoshopille. Työni tavoite on luoda asiakkaillemme tuotteita, jotka ovat toimivia ja tuovat ”jotain ekstraa” sekä elämyksiä arkipäiviin.

Tasapainoa työlleni tuovat perheeni ja ystäväni. Luonnosta saan paljon inspiraatiota elämääni ja työhöni.

Omat Dermosil-suosikit

1. Karbamidi Jalkavoide | 2. Rauhoittava Kasvovoide Puolukka | 3. Vartaloöljy


BI VIRTA

image description

Muutin Etelä-Suomen ruuhka-alueelta tänne Pohjanmaan lakeuksille vuonna 2005 ja samaan aikaan aloitin myös työt Dermoshopissa. Luontaistuotealan koulutuksen ansiosta ravintolisien sekä luonnonkosmetiikan tuotekehitystyö on erityisen lähellä sydäntäni.

Tuotepäällikkönä kehitän Dermosil ravintolisiä, Ecocert sertifioitua Nature luonnonkosmetiikka, Allergiatunnuksella varustettuja Sensitive -tuotteita sekä Classic suunhoitotuotteita. Olen myös yhteydessä suoraan asiakkaisiin, jotka mahdollisesti ovat saaneet ihoärsytyksen tuotteistamme. Tuoteturvallisuus on meille erittäin tärkeää ja yksi korkean laadun kriteeri.

Saan paljon hyvää palautetta asiakkailtamme ja arvostan suuresti käyttäjien kokemuksia ja mielipiteitä. Ilolla suunnittelen vielä monta vuotta juuri meidän asiakkaillemme räätälöityjä laadukkaita Dermosil-tuotteita.

Kotoilen mielelläni ja lempipaikkani on talomme lasiveranta, jossa mielelläni istuskelen kahvikupin äärellä lukemassa niin ammatti- kuin kaunokirjallisuutta. Piano on seurannut mukanani joka muutossa ja musiikki on minulle mitä parhain rentoutusmuoto vesijumpan ohella.

Omat Dermosil-suosikit

1. Health Omega 3-ravintolisä | 2. Nature Silmänympärysvoide organic | 3. Sensitive Vartalovoi


ROSMARIE GRANNAS-RISSANEN

image description

Olen 30-vuotias biokemisti (FM). Dermoshopissa olen työskennellyt vuodesta 2011 kemianteknisten palveluiden johtajana sekä meikkien tuotepäällikkönä. Kosmetiikkateollisuuden parissa aloitin vuonna 2007 Tukholmassa, jossa työskentelin kansainvälisesti neljä vuotta.

Miten tuotteet ja niiden ainesosat toimivat, mitkä ovat kosmetiikan lainsäädännölliset vaatimukset, miten tuotetta on testattu ja mitkä ovat kosmetiikan markkinoinnin pelisäännöt? Nämä kysymykset innostavat minua ja ovat esimerkkejä asioista, joita kohtaan työssäni. Teen yhteistyötä muun muassa Teknokemian yhdistyksen kanssa ja olen aktiivinen jäsen Scandinavian Cosmetic Society for Chemists -järjestössä. Näiden tahojen kautta saan tärkeää ajankohtaista tietoa asioista.

Työssäni olen jatkuvasti tekemisissä Dermosil-tuotteiden tuoteturvallisuuden, laatuvaatimuksien ja tuotekehityksen kanssa. Nautin työni monipuolisuudesta ja siitä miten tieteen voi yhdistää kauneuteen.

Asiakas on aina tuotekehityksen keskiössä. Parasta tuotekehityksessä on se, kun onnistuu kehittämään tuotteen, joka ylittää asiakkaan odotukset. Itseäni kiehtovat erityisesti korkealaatuiset tuotteet, joilla on useita hyviä ominaisuuksia ja jotka antavat ratkaisun asiakkaan pulmaan.

Omat Dermosil-suosikit

1. Aina-voide medium | 2. Kynsiä tasoittava Aluslakka | 3. Puhdistusvaahto normaalille ja kuivalle iholle

Meistä

Turvallisia koko perheen perustuotteita, trendikkäitä erikoishoitotuotteita, laadukkaita meikkejä sekä kodin puhdistustuotteita –
Dermoshop Oy on kehittänyt Dermosil-tuotteita jo vuodesta 1988, ja tällä hetkellä tuotevalikoima on noin 400 tuotteen laajuinen. Tutustu ja ihastu!

Tilausehdot | Järjestelmätiedot © Dermoshop Oy