FAQ - Kysymyksiä, vastauksia ja kommentteja

Olen rekisteröitynyt nettisivuillenne jo kauan sitten, miksen siis saa lehteänne kotiini?

Rekisteröityminen www.dermoshop.com:iin ja DermoNews postituslistalle tarkoittaa, että saatte sähköpostiinne DermoNews-tiedotteita pari-kolme kertaa kuukaudessa. Dermolehden automaattinen postitus käynnistyy ensimmäisestä tuotetilauksestasi alkaen, jolloin sinulle perustetaan oma asiakasnumero. Lehden voi tilata kätevästi verkkokaupastamme kohdassa DERMOSHOP -> Ota yhteyttä -> Tilaa DermoLehti.

Kuinka usein lehtenne ilmestyy?

Dermoshop-lehti ilmestyy kuusi kertaa vuodessa. Lehti on voimassa kaksi kuukautta kerrallaan ja lehti lähetetään automaattisesti kaikille asiakkaillemme joka toinen kuukausi.

Voinko vielä tehdä lisätilauksen, kun unohdin tilausta tehdessäni mainita muutaman tuotteen?

Tilaukseen on mahdollista tehdä lisäys, mikäli tilaus ei ole vielä maksettuna ja tuotteet eivät vielä ole pakattuna. Haluamme tarjota asiakkaillemme nopean toimituksen, joten tilaukset etenevät nopeasti keräilyvaiheeseen. Erikseen lähetettävistä alle 50 euron lisätilauksista menee 6 euron käsittely- ja toimitusmaksu. Ilmoita tilausvahvistusnumero lisätilauksen yhteydessä.

Haluaisin tilata vain yhden tuotteen, onko mahdollista tilata alle 50 eurolla?

Myös pienemmät tilaukset ovat mahdollisia, mutta tällöin tilaukseen lisätään toimitus- ja postituskuluja 6 euroa. Verkkokaupan kautta tehdyissä tilauksissa alle 50 euron tilaus edellyttää myös tilauksen maksamista heti verkkopankin kautta.

Sopivatko tuotteenne herkkäihoisille?

Sensitive-sarjan perustuotteet, jotka ovat merkitty allergiatunnuksella sopivat hyvin myös herkkäihoisille. Tunnus kertoo tuotteesta, joka on tutkittu eikä sisällä hajusteita tai aineita, jotka yleisesti ärsyttävät tai herkistävät. Jos sinulla on kovin herkkä iho, voit ensin kokeilla ihovoidetta kyynärtaipeessa pari päivää varmistuaksesi tuotteen sopivuudesta.

Miksi hajustamaton tuote tuoksuu?

Hajustamattoman tuotteen raaka-aineet voivat antaa ihovoiteelle hieman lääkemäisen tuoksun. Tuotteeseen ei ole lisätty mitään hajusteita vaan raaka-aineiden ominaistuoksu voi tuntua tuotteessa.

Miten kauan ihovoide säilyy avattuna?

Voiteet ovat tuoretuotteita kuten elintarvikkeetkin ja säilyvät parasta ennen päivämäärään tuotteen ollessa avaamaton ja käyttämätön. Pääsääntönä voidaan pitää, että voidetuote säilyy 3-6 kuukautta avaamisesta säilytysolosuhteista riippuen. Sen jälkeen se on syytä vaihtaa uuteen. Ihovoiteessa voi olla myös ns. PAO-merkintä, jossa on erikseen mainittu kuukausimäärä miten kauan tuote säilyy avaamisensa jälkeen.

Olen teini-ikäinen ja haluaisin tilata teiltä lehden ja tuotteita, käykö se?

Lehden ja tuotteidemme tilaaminen edellyttää 18 vuoden ikää. Alle 18-vuotialta vaaditaan aina huoltajan tekemä tilaus.

Voiko bonustuotteita vaihtaa?

Verkkokaupan kautta tehdyistä tilauksista asiakas saa aina bonuspisteitä. Nettitilauksen yhteydessä asiakas saa itse valita bonustuotteet kulloinkin ajankohtaisesta bonustuotevalikoimastamme. Puhelimitse, faksitse ja postitse tehdyissä tilauksissa bonustuotteet määräytyvät automaattisesti laskun loppusumman mukaan. Sääntömme molemmissa bonusjärjestelmissä on, että emme vaihda bonustuotteita.

Joko valikoimassanne on tai onko edes tulossakaan erityisesti vauvoille/pienille lapsille sopivaa kosteusvoidetta? Tarve olisi suuri!

Dermosil-tuotteista lapsien ja herkkäihoisten kosteusvoiteeksi sopii erinomaisesti Sensitive Ihonhoitovoide (3002). Se on erittäin hellävarainen, ihoa hoitava ja ärsytystä poistava. Se ei hauduta ihoa ja sopii esimerkiksi pienten lasten "peppuvoiteeksi". Otamme kaiken asiakaspalautteen huomioon tarkastellessamme tuotevalikoimaa kokonaisuutena.

Extra-voiteenne tuntuu hyvältä iholla. Minua kiinnostaisi kuitenkin tietää, mistä johtuu sen erikoinen helmiäis/hopeanhohtoinen kiilto? Vastaavaan en ole ennen törmännyt.

Mukavaa, että Extra on ollut mieleinen tuote. Voiteessa oleva hopeanhohtoinen väri aiheutuu sen voidepohjaan sisältyvistä ainesosista Cetyl Alcohol ja Stearyl Alcohol , jotka valmistusvaiheessa tavallaan "valuvat" voide-emulsion läpi ja tulevat hopeanvärisiksi. Se, että väri tulee esille itse voiteessa johtuu siitä, että se ei sisällä väriaineita, joilla raaka-aineiden ominaisväri olisi peitetty.

Testataanko Dermosil-tuotteita eläinkokeilla?

Noudatamme EU-aluetta koskevaa kosmetiikan eläinkoekieltoa. Eläinkoekiellot EU:ssa ovat tulleet voimaan asteittain vuodesta 2004 alkaen. Maaliskuussa 2013 päättyi viimeinen eläinkoekieltojen siirtymäaika. Kiellot koskevat sekä valmiita tuotteita että ainesosia. Dermoshop ei ole testannut eikä testaa tuotteitaan tai raaka-aineitaan eläinkokeilla. Dermoshop on valinnut avoimen tiedotuspolitiikan tämän suhteen eikä katso aiheelliseksi liittyä maksullisille listoille. Toimintaamme ohjaa laatu- ja ympäristöjohtamisjärjestelmät, mistä todisteena Dermoshopilla on ISO 9001:2008 ja ISO 14001:2004 –sertifikaatit. Näihin liittyvät auditoinnit tapahtuvat kerran vuodessa. Toimintamme on valvottua ja sertifioitua erittäin kattavasti.

Mitä tuotteita voin käyttää raskauden ja imetyksen aikana?

Raskauden ja imetyksen aikana on tärkeää huolehtia monipuolisesti omasta ja lapsen hyvinvoinnista mm. terveellisen ruokavalion, sopivan liikunnan ja riittävän levon muodossa. Näistä asioista saa hyvin luotettavaa tietoa omasta neuvolasta. On olemassa melko vähän tutkimuksia siitä, miten erilaiset kosmeettiset aineet vaikuttavat raskauden tai imetyksen aikana. Siksi on aina suositeltavaa pysytellä mahdollisimman paljon perustuotteissa, kuten hajusteettomissa Allergiatunnuksen saaneissa perustuotteissa ja Dermosil Nature-sarjan luonnonkosmetiikkatuotteissa.

Meistä

Turvallisia koko perheen perustuotteita, trendikkäitä erikoishoitotuotteita, laadukkaita meikkejä sekä kodin puhdistustuotteita –
Dermoshop Oy on kehittänyt Dermosil-tuotteita jo vuodesta 1988, ja tällä hetkellä tuotevalikoima on noin 400 tuotteen laajuinen. Tutustu ja ihastu!

Tilausehdot | Järjestelmätiedot © Dermoshop Oy