ILMAINEN TOIMITUS YLI 25€ TILAUKSIIN - TOIMITUSAIKA 2-3 ARKIPÄIVÄÄ - TILAA JOULULAHJAT VIIMEISTÄÄN 19.12.

PDF tilauslomakkeet


Ryhmätilauslista

Jos työpaikallanne on monia, jotka haluavat tilata Dermosil-tuotteita tämä tilauslista voi olla hyödyksi. Tilauslista on tarkoitettu työpaikan sisäiseen käyttöön tilauksen helpottamiseksi. Tällä listalla ei tehdä tilausta!


Tilauslomake

Tilauslomakkeen voitte lähettää faksitse. Voit tilata myös nettikaupan kautta. Huomaathan, että postitse lähetetyn tilauksen saapuminen Dermoshopiin kestää 2-4 arkipäivää. Postitilaukset käsitellään aina niiden ehtojen mukaisesti, jotka ovat voimassa tilauksen käsittelyhetkellä.


Tilauksen maksutiedot

Tulostettava lomake ryhmätilauksen yhteyshenkilöille. Lomakkeeseen voit kirjoittaa ryhmätilaajan tilaustiedot ja tilin numeron, johon maksu tulee suorittaa. Lomaketta voivat halutessaan hyödyntää kaikki yhteyshenkilöt tilauksen jättötavasta riippumatta.

Meistä

Turvallisia ja ihoystävällisiä koko perheen perustuotteita, trendikkäitä erikoishoitotuotteita, laadukkaita meikkejä sekä luonnollisia kodin puhdistustuotteita –
Dermoshop Oy on kehittänyt Dermosil-tuotteita jo vuodesta 1988, ja tällä hetkellä tuotevalikoima on noin 400 tuotteen laajuinen. Tutustu ja ihastu!

Tilausehdot | Järjestelmätiedot © Dermoshop Oy