Ilmainen toimitus yli 50 €:n tilauksiin - Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Henkilökunta

Dermoshop Oy on suomalainen perheyritys, jonka palveluksessa työskentelee 57 työntekijää. Pääkonttorillamme Pohjanmaalla, Korsnäsissä, sijaitsevat kaikki yrityksen keskeiset toiminnot, kuten asiakaspalvelu, tuotekehitys, oma laboratorio ja logistiikkakeskus. Yrityksellämme on toimipisteet myös Ruotsissa, Virossa ja Venäjällä.

Voit olla yhteydessä henkilökuntaamme sähköpostitse, etunimi.sukunimi@dermosil.fi.

Talous ja hallinto

Sisäänosto ja logistiikka

Tuotekehitys

Markkinointi

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa sinua Dermosil-tuotteita, tilauksia ja verkkokauppaa koskevissa kysymyksissä. Asiakaspalvelun kautta voit antaa meille myös vinkkejä ja ideoita sekä kertoa kommentteja tuotteistamme. Palvelemme asiakkaita suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.


Varastohenkilökunta

Varastohenkilökuntamme huolehtii siitä, että Dermosil-pakettisi lähtee matkaan ja pääset nauttimaan ihoystävällisistä tuotteista. Varastolla hoidetaan tilausten käsittely, kerätään ja pakataan tuotteet ja lähetetään tilaus suoraan sinulle ilman välikäsiä.

team image

Meistä

Turvallisia ja ihoystävällisiä koko perheen perustuotteita, trendikkäitä erikoishoitotuotteita, laadukkaita meikkejä sekä luonnollisia kodin puhdistustuotteita –
Dermoshop Oy on kehittänyt Dermosil-tuotteita jo vuodesta 1988, ja tällä hetkellä tuotevalikoima on noin 400 tuotteen laajuinen. Tutustu ja ihastu!

Tilausehdot | Järjestelmätiedot © Dermoshop Oy