DERMOSIL PREMIUM – PALKITSEVA ASIAKKUUSOHJELMA!

Dermosil Premium on asiakkuusohjelma aktiivisimmille asiakkaillemme. Saat uskollisen asiakkaan premiumjäsenyyden automaattisesti, kun vuosittaiset Dermosil- ostoksesi verkkokaupassamme ylittävät 1000 euroa. Jäsenyys on voimassa vuoden kerrallaan siitä päivästä alkaen, jolloin ostoksesi ovat vähintään 1000 euroa yhden vuoden ajalta.

banner

Premiumasiakkaana saat seuraavat edut:


Omilla sivuillasi voit seurata minkä verran sinulla on vielä matkaa premiumjäsenyyden edellyttämän
ostokertymän täyttymiseen. Ostokertymään lasketaan mukaan vain verkkokaupassamme tehdyt
tilaukset. Jos olet jo premiumasiakas, näet myös mihin saakka premiumjäsenyytesi on voimassa.

Premiumtason shoppailuvinkkejä:

 • Onko tuttavapiirissäsi henkilöitä, jotka eivät vielä tunne Dermosil-tuotteita? Tilaa ystävällesi lehti, jonka mukana hän saa myös tuotenäytteitä!
 • Yhteistilaukset on mukava tapa jakaa tuotekokemuksia ja ihonhoitovinkkejä. Yhteistilausten tekeminen on myös luontoa säästävä, hauska tapa shoppailla.
 • Dermosilin virtuaalisessa Kahvipöydässä voit kätevästi hoitaa yhteistilauksianne. Kukin ryhmän tilaaja syöttää oman tilauksensa yhteiseen kahvipöytäänne. Yhteyshenkilö vahvistaa tilauksen lähettämisen ja saa bonuspisteet koko tilauksesta.
 • "Saat uskollisen asiakkaan premiumjäsenyyden automaattisesti, kun vuosittaiset Dermosil- ostoksesi verkkokaupassamme ylittävät 1000 euroa"

  Meistä

  Turvallisia koko perheen perustuotteita, trendikkäitä erikoishoitotuotteita, laadukkaita meikkejä sekä kodin puhdistustuotteita –
  Dermoshop Oy on kehittänyt Dermosil-tuotteita jo vuodesta 1988, ja tällä hetkellä tuotevalikoima on noin 400 tuotteen laajuinen. Tutustu ja ihastu!

  Tilausehdot | Järjestelmätiedot © Dermoshop Oy