Ilmainen toimitus yli 50 €:n tilauksiin - Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Dermosil Premium – palkitseva asiakkuusohjelma

Dermosil Premium on palkitseva kanta-asiakkuusohjelma aktiivisimmille asiakkaillemme. Saat automaattisesti Premium Silver -jäsenyyden, kun vuosittaiset Dermosil-ostoksesi verkkokaupassamme ylittävät 400 euroa. Kun vuosittaiset ostoksesi ylittävät 1000 euron rajan, saavutat Premium Gold -jäsenyyden! Premium-jäsenyys astuu voimaan sinä päivänä, kun ostoksesi ylittävät edellytetyn rajan. Jäsenyys on voimassa yhden vuoden ajan.

banner

Premium-asiakkaana saat seuraavat edut:

Ostokset vähintään 400 € vuodessa
Ostokset vähintään 1000 € vuodessa
Voit vapaasti valita bonustuotteita koko Dermosil -tuotevalikoimasta
Saat tilauksesi aina ilman toimituskuluja
Voit aina valita laskun maksutavaksi
30 päivän maksuaika
Saat halutessasi ilmaisen tuotenäytepakkauksen jokaisen tilauksen yhteydessä
Voit hyödyntää upeita etuja ja tuotetarjouksia


Omilla sivuillasi voit seurata, minkä verran sinulla on vielä matkaa seuraavalle Premium-tasolle. Ostokertymään lasketaan mukaan vain verkkokaupassamme tehdyt tilaukset. Jos olet jo Premium Silver - tai Premium Gold -asiakas, näet myös, mihin saakka nykyinen Premium-tasosi on voimassa. Pidätämme oikeuden muuttaa Premium-ohjelman tarjouksia ja ehtoja. Tutustu tilausehtoihimme tästä.

Premium Silver ja Premium Gold -asiakkaat eivät voi valita Joulukalenteria bonustuotteeksi.

Premium-shoppailuvinkkejä:

 • Onko tuttavapiirissäsi henkilöitä, jotka eivät vielä tunne Dermosil-tuotteita? Tilaa ystävällesi lehti, jonka mukana hän saa myös tuotenäytteitä!
 • Yhteistilaukset on mukava tapa jakaa tuotekokemuksia ja ihonhoitovinkkejä. Yhteistilausten tekeminen on myös luontoa säästävä, hauska tapa shoppailla.
 • Virtuaalisessa Dermosil Kahvipöydässä voit kätevästi hoitaa yhteistilauksianne. Kukin ryhmän tilaaja syöttää oman tilauksensa yhteiseen kahvipöytäänne. Yhteyshenkilö vahvistaa tilauksen lähettämisen ja saa bonuspisteet koko tilauksesta.
 • "Saavutat Premium Silver -jäsenyyden, kun vuosittaiset ostoksesi ylittävät 400 euroa."

  Meistä

  Turvallisia ja ihoystävällisiä koko perheen perustuotteita, trendikkäitä erikoishoitotuotteita, laadukkaita meikkejä sekä luonnollisia kodin puhdistustuotteita –
  Dermoshop Oy on kehittänyt Dermosil-tuotteita jo vuodesta 1988, ja tällä hetkellä tuotevalikoima on noin 400 tuotteen laajuinen. Tutustu ja ihastu!

  Tilausehdot | Järjestelmätiedot © Dermoshop Oy