Tervetuloa tekemään löytöjä vuoden suurimmassa Dermosil-alessa 11.–18.2. Ostoksille.

Töihin Dermoshopille


Työntekijät ovat yrityksen tärkein resurssi ja kilpailukyvyn kannalta ratkaiseva tekijä. Palkkaamme uusia työntekijöitä tarpeen mukaan.

Rekrytoimme varastohenkilökuntaa lyhyiksi ajanjaksoiksi ja kiireapulaisiksi Närpiön Varamiespalvelun ja Vaasan Staffpointin kautta. Varamiespavelussa rekrytointiasioita hoitaa Nina Lindberg. Staffpointin yhteyshenkilö on Erja Uitto.

Parhaillaan haemme joukkoomme 27.5.- 11.8. väliselle ajalle

KAHTA ENERGISTÄ KIERTUEPROMOOTTORIA

Kesäsesongin suurimpia kohokohtia on Dermosil on Tour -kiertue, jonka aikana myymäläautomme vierailee yli 20 kaupungissa eri puolilla Suomea. Koko kesän ajan kiertueen kotipesä on Korsnäsissä, Pohjanmaalla.

Odotamme sinulta:
- Kokemusta asiakaspalvelutehtävistä
- Sujuvaa suomen ja ruotsin kielen taitoa
- Kaupallisen tai kauneudenhoitoalan koulutusta tai tuntemusta
- Rohkeaa asennetta ja riuskaa työotetta
- Valmiutta vaihteleviin työaikoihin

Tarjoamme
- Unohtumattoman kesätyön Dermosil-bussin kyydissä
- Itsenäiset, innostavat ja monipuoliset työtehtävät ihanien tuotteiden parissa
- Perehdytyksen ja vahvan tuen Dermoshopin omalta henkilökunnalta

Lisätietoja tehtävistä antaa Varpu Saari puh. 020 7466 456. Jätä hakemuksesi osoitteessa www.staffpoint.fi 10.2.2019 mennessä. Liitä mukaan myös CV:si ja palkkatoiveesi.

Entä haluatko työskennellä vahvan Dermosil-brändin parissa, osana digitaalisen markkinoinnin tiimiämme? Haemme nyt joukkoomme osa-aikaista

DIGITAALISEN MARKKINOINNIN HARJOITTELIJAA

Sinulla on
- korkeakouluopintoja markkinoinnin alalta eli olet esimerkiksi toisen tai kolmannen vuoden opiskelija
- kokemusta digitaalisen markkinoinnin työkalujen käytöstä eli osaat tuottaa sisältöä ja hyödyntää Facebookin, Instagramin, YouTuben ja LinkedInin mahdollisuuksia markkinoinnissa
- taitoa tuottaa asiakasyhteisöämme kiinnostavaa ja aktivoivaa sisältöä
- palava kiinnostus sosiaaliseen mediaan ja alamme trendeihin

Työpisteesi sijaitsee pääkonttorillamme Korsnäsissä tai Vaasan konttorilla. Työajoista voidaan sopia joustavasti, joten työskentelyn ja opintojen yhteensovittaminen on mahdollista.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen rekrytointi(a)dermosil.fi 11.2.2019 mennessä. Lisätietoa tehtävästä antaa CDO Rasmus Backlund, rasmus.backlund(a)dermosil.fi.

Meistä

Turvallisia ja ihoystävällisiä koko perheen perustuotteita, trendikkäitä erikoishoitotuotteita, laadukkaita meikkejä sekä luonnollisia kodin puhdistustuotteita –
Dermoshop Oy on kehittänyt Dermosil-tuotteita jo vuodesta 1988, ja tällä hetkellä tuotevalikoima on noin 400 tuotteen laajuinen. Tutustu ja ihastu!

Tilausehdot | Järjestelmätiedot © Dermoshop Oy