Ilmainen toimitus yli 50 €:n tilauksiin - Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Töihin Dermoshopille


Työntekijät ovat yrityksen tärkein resurssi ja kilpailukyvyn kannalta ratkaiseva tekijä. Palkkaamme uusia työntekijöitä tarpeen mukaan.

Tällä hetkellä haemme konsernimme pääkonttoriin Korsnäsiin

ASIAKASPALVELUN AMMATTILAISTA

Tehtävässäsi palvelet asiakkaitamme puhelimitse, chatissa ja sähköpostilla. Asiakaspalvelumme on auki arkisin ja viikonloppuisin aamusta iltaan, joten työ on osittain vuorotyötä.

Edellytämme, että puhut ja kirjoitat sujuvaa suomea ja suoriudut asiakaspalvelutehtävistä myös ruotsiksi. Arvostamme kaupallisen alan koulutusta ja työkokemusta, vankkaa tietoteknistä osaamista sekä erinomaisia asiakaspalvelutaitoja.

Työ asiakaspalvelussa on vuoden mittainen sijaisuus.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn vahvan tuotemerkin ja ihanien tuotteiden parissa, viihtyisän työympäristön sekä mahdollisuuden kehittyä osana motivoitunutta ja osaavaa asiakaspalvelutiimiämme.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 4.8.2019 mennessä osoitteeseen rekrytointi(a)dermosil.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Suvi Markko 17.7. ja 22.7.2019 klo 14–15, puh. +358 50 534 1911.

Meistä

Turvallisia ja ihoystävällisiä koko perheen perustuotteita, trendikkäitä erikoishoitotuotteita, laadukkaita meikkejä sekä luonnollisia kodin puhdistustuotteita –
Dermoshop Oy on kehittänyt Dermosil-tuotteita jo vuodesta 1988, ja tällä hetkellä tuotevalikoima on noin 400 tuotteen laajuinen. Tutustu ja ihastu!

Tilausehdot | Järjestelmätiedot © Dermoshop Oy