Ilmainen toimitus yli 50 €:n tilauksiin - Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Dermosil-toivelista

Joulu, vuoden viihtyisin ja tunnelmallisin aika lähestyy! Haluamme tehdä sinut iloiseksi näin joulun alla, ja sen kunniaksi sinulla on nyt mahdollisuus voittaa suosikkituotteesi Dermosil-valikoimasta. Kokoa verkkokaupassa oma toivelistasi valikoimamme tuotteista ja lähetä lista Dermosil-tontulle. Kaikkien toivelistan lähettäneiden kesken arvomme 10 voittajaa, jotka voittavat toivelistansa tuotteet itselleen! Osallistuaksesi sinun tulee olla sisäänkirjautunut verkkokauppaan.

Jaa kampanja ystäviesi kanssa

× Close
× Close

Näin se toimii

Valitse suosikkituotteet

Etsi suosikkituotteesi verkkokaupassa ja klikkaa tuotesivulla sydän-symbolia. Jotta voit tallentaa suosikkituotteitasi, sinun tulee olla sisäänkirjautunut verkkokauppaan. Tuotteet tallentuvat suosikkituotteiksesi ja löydät ne profiilistasi kohdasta Suosikkituotteeni.

Jaa listasi

Voit valita onko toivelistasi jaettavissa tai ei jaettavissa. Osallistuaksesi arvontaan toivelistasi on oltava jaettavissa. Kun toivelista on valmis, jaa lista Suosikkituotteeni-sivulta ja kopioi saamasi linkki kampanjasivulle. Lähettämällä toivelistasi linkin Dermosil-tontulle viimeistään 16.12.2018, osallistut arvontaan ja voit voittaa itsellesi toivelistan tuotteet!

Meistä

Turvallisia ja ihoystävällisiä koko perheen perustuotteita, trendikkäitä erikoishoitotuotteita, laadukkaita meikkejä sekä luonnollisia kodin puhdistustuotteita –
Dermoshop Oy on kehittänyt Dermosil-tuotteita jo vuodesta 1988, ja tällä hetkellä tuotevalikoima on noin 400 tuotteen laajuinen. Tutustu ja ihastu!

Tilausehdot | Järjestelmätiedot © Dermoshop Oy