loader


Ohjeet kampanjan luomiseen
 

Voit perustaa koululuokalle, yhdistykselle tai järjestölle oman Goodwill-varainhankintakampanjan ja kerätä varoja helposti verkkokaupassa. Näin se toimii!

1. Klikkaa päävalikosta ”Goodwill” ja valitse ”Aloita kampanja”.

2. Kirjaudu sisään Dermosil-verkkokauppaan tai rekisteröidy asiakkaaksi.

3. Täytä omat yhteystietosi, ryhmäsi tiedot sekä varainkeruukampanjan tiedot ja kesto huolellisesti. Voit ladata kampanjalle myös valokuvan. Huomaathan, että tämän jälkeen tietoja ei voi enää muuttaa. Huomaathan myös, että voit järjestää vain yhden keräyksen yhtä tapahtumaa, kuten esimerkiksi luokkaretkeä tai tiettyä kisamatkaa, kohden.

4. Tutustu huolellisesti Goodwillin yleisiin ehtoihin ja hyväksy Dermosilin ja Goodwillin yleiset ehdot sekä Dermosilin tietosuojaseloste. Kun olet tehnyt tämän ja täyttänyt kaikki tarpeelliset tiedot, lähetä kampanja Dermosilille hyväksyttäväksi. Lähettämällä kampanjan hyväksyttäväksi, hyväksyt kampanjaa koskevat säännöt ja ehdot ja sitoudut noudattamaan niitä.

Kampanjan hyväksyminen vie tavanomaisesti kolme arkipäivää. Kun kampanja on hyväksytty, kampanja on heti aktiivinen ja se julkaistaan välittömästi verkkosivuilla. Saat ilmoittamaasi sähköpostiin viestin, kun kampanja on julkaistu.

5. Kun kampanja on julkaistu, voitte ruveta markkinoimaan kampanjaanne ja jakamaan kampanjasivunne linkkiä. Ryhmäsi tehtävänä on siis houkutella asiakkaita tukemaan juuri teidän kampanjaanne. Voitte jakaa tietoa omasta kampanjastanne omissa verkostoissanne sekä ystävien ja tuttavien kesken. Myös kaikki Dermosil-asiakkaat pääsevät tutustumaan kampanjaanne ja voivat päättää tukea teitä. Ryhmänne saa 2.5 euroa jokaisesta kampanjanne kautta myydystä Goodwill-tuotteesta!

Tulosta tästä lomake kampanjan markkinoinnin avuksi.

6. Voit seurata kampanjan etenemistä Omat kampanjani -sivulla. Kampanjaan kertynyt tuotto päivitetään tälle sivulle kerran päivässä. Tältä sivulta näet myös kampanjan viimeisen keräyspäivän ja jo päättyneiden kampanjoidesi tiedot.

7. Kun kampanja-aika päättyy kampanja sulkeutuu automaattisesti. Dermosil maksaa korvauksen kampanjan kautta myydyistä tuotteista viimeistään 14 päivää kampanjan päättymispäivän jälkeen.