loader

Tilataan yhdessä!

Moni Dermosil-tilaaja tilaa tuotteita ryhmässä, sillä tilauksen tekeminen yhdessä työkavereiden, ystävien tai sukulaisten kanssa on mainio tapa hankkia Dermosil-tuotteita ja päästä nauttimaan tilaamiseen liittyvistä eduista. Verkkokaupan uusi Ryhmätilaus tuo yhdessä tilaamisen digiaikaan ja tekee siitä entistä helpompaa ja palkitsevampaa!
 

Ajakohtaista – Haemme testiryhmää

Haemme juuri nyt ryhmätilaajista testiryhmää testaamaan ryhmätilauksen verkkoratkaisua ja antamaan kommentteja ja palautetta muihinkin ryhmätilaukseen liittyviin kysymyksiimme. Ilmianna tilaajaryhmäsi ja voitte olla yksi 20 ryhmästä, jotka kutsutaan mukaan testiryhmiin ja nauttimaan yhdessäolosta kanssamme syksyllä 2020. Lue lisää ja hae mukaan.

Mikä on ryhmätilaus?

Kaksin aina kauniimpi, eikö vain! Ryhmätilaus tarkoittaa nimensä mukaisesti sitä, että useampi henkilö tilaa samalla tilauksella. Olemme tehneet ryhmässä tilaamisen helpoksi ja ihan kuka tahansa voi koota yhteen ystävät, työkaverit ja tuttavat ja perustaa oman ryhmän. Ryhmätilauksen voi tehdä verkkokaupassa tai yhteyshenkilön kautta esimerkiksi työpaikalla.

Miksi tilata ryhmässä?

Ryhmässä tilaamisesta hyötyvät kaikki! Yhdessä tilaamalla säästää helposti toimituskuluissa ja jokainen voi nauttia tilaamiseen liittyvistä eduista. Verkkokaupan Ryhmätilauksella tehdyissä tilauksissa koko ryhmä voi hyödyntää verkkokaupan ajankohtaisia kampanjoita. Jos ryhmän yhteyshenkilö on Gold-asiakas, ovat upeat vaihtuvat kanta-asiakastarjoukset kaikkien käytettävissä. 

Tilauksen yhteyshenkilö saa bonuspisteitä koko ryhmän tilauksesta Lue lisää bonusjärjestelmästä.

Ryhmässä tilaaminen on myös vihreä valinta, sillä se pienentää tilausten pakkaamisesta ja toimituksesta aiheutuvaa hiilijalanjälkeä. Luontokin kiittää!

 

Miten ryhmässä tilaaminen toimii?

Tilauksen kokoaminen on helppoa kuin heinänteko. Verkkokaupan Ryhmätilauksessa kaikki tapahtuu sähköisesti: määrittele tilauspäivä ja kutsu ystäväsi mukaan ryhmätilaukseen. Kutsu saapuu ystävillesi henkilökohtaisena linkkinä verkkokauppaan ja jokainen käy itse lisäämässä tilaukseen haluamansa tuotteet. Lopuksi yhteyshenkilö vahvistaa tilauksen.

Yhteyshenkilö voi myös koota ryhmän tilauksen esimerkiksi työpaikalla ja tehdä koko tilauksen verkkokaupassa tai puhelimitse.

Kysymyksiä ja vastauksia ryhmätilauksesta

Miten tilaus maksetaan ja toimitetaan?

Yhteyshenkilö maksaa ryhmän tilauksen tilausvahvistuksen yhteydessä tai laskulla ja jokainen ryhmäläinen hoitaa oman osuutensa tilauksesta yhteyshenkilölle. Yhteyshenkilö valitsee maksutavan vahvistaessaan tilauksen. Tilaus toimitetaan yhteyshenkilölle ja sitten koittaa paras hetki: tuotteiden jakaminen! 

Perusta oma ryhmä ja aloita jo tänään

Kutsu kokoon ystävät, työkaverit, sukulaiset tai naapurit ja perusta oma ryhmäsi jo tänään!

Kutsu verkkokaupan ryhmätilaukseen jäseniä mukaan sähköpostilla, tekstiviestillä, WhatsApp-viestillä, Facebookin kautta tai lähettämällä heille kutsulinkin. Klikkaa Aloita ryhmätilaus ja laita kutsut matkaan!

Aloita ryhmätilaus