Tilataan yhdessä!

Moni Dermosil-tilaaja tilaa tuotteita ryhmässä, sillä tilauksen tekeminen yhdessä työkavereiden, ystävien tai sukulaisten kanssa on mainio tapa hankkia Dermosil-tuotteita ja päästä nauttimaan tilaamiseen liittyvistä eduista. Verkkokaupan uusi Ryhmätilaus tuo yhdessä tilaamisen digiaikaan ja tekee siitä entistä helpompaa ja palkitsevampaa!

Mikä on ryhmätilaus?

Kaksin aina kauniimpi, eikö vain! Ryhmätilaus tarkoittaa nimensä mukaisesti sitä, että useampi henkilö tilaa samalla tilauksella. Olemme tehneet ryhmässä tilaamisen helpoksi ja ihan kuka tahansa voi koota yhteen ystävät, työkaverit ja tuttavat ja perustaa oman ryhmän verkkokaupassa. Huom! Ryhmätilauksen voi tehdä edelleen myös yhteyshenkilön kautta esimerkiksi työpaikalla.

Miksi tilata ryhmässä?

Ryhmässä tilaamisesta hyötyvät kaikki! Yhdessä tilaamalla säästää helposti toimituskuluissa ja jokainen ryhmän jäsen pääsee hyödyntämään verkkokaupan ajankohtaisia kampanjoita. Tilauksen yhteyshenkilö saa bonuspisteitä koko ryhmän tilauksesta. Lue lisää bonusjärjestelmästä.

Ryhmässä tilaaminen on myös vihreä valinta, sillä se pienentää tilausten pakkaamisesta ja toimituksesta aiheutuvaa hiilijalanjälkeä.

 

Aloituskampanja!

Myös ryhmän jäsenet saavat bonuspisteitä omasta tilauksestaan, kun ryhmätilaus tehdään verkkokaupan Ryhmätilauksella! Kampanja on voimassa 30.6.2020 saakka. 

 

Miten ryhmässä tilaaminen toimii?

Tilauksen kokoaminen on helppoa kuin heinänteko ja kaikki tapahtuu sähköisesti: määrittele tilauspäivä ja kutsu ystäväsi mukaan ryhmätilaukseen. Kutsu saapuu ystävillesi henkilökohtaisena linkkinä verkkokauppaan ja jokainen käy itse lisäämässä tilaukseen haluamansa tuotteet. Lopuksi yhteyshenkilö vahvistaa tilauksen. Kysymyksiä ja vastauksia Ryhmätilauksesta

Miten tilaus maksetaan ja toimitetaan?

Yhteyshenkilö maksaa ryhmän tilauksen tilausvahvistuksen yhteydessä tai laskulla ja jokainen ryhmäläinen hoitaa oman osuutensa tilauksesta yhteyshenkilölle. Yhteyshenkilö valitsee maksutavan vahvistaessaan tilauksen. Tilaus toimitetaan yhteyshenkilölle ja sitten koittaa paras hetki: tuotteiden jakaminen! 

Perusta oma ryhmä ja aloita jo tänään

Kutsu kokoon ystävät, työkaverit, sukulaiset tai naapurit ja perusta oma ryhmäsi verkkokaupassa jo tänään! Voit kutsua tilaajaryhmän jäsenet mukaan sähköpostilla, tekstiviestillä, WhatsApp-viestillä, Facebookin kautta tai lähettämällä heille kutsulinkin.

Aloita ryhmätilaus