loader
Uusi
series logo

Vahvistava geeli hiuspohjalle

9,90 € / 125 ml

Hiuspohjaan levitettävä geeli auttaa vahvistamaan ja suojaamaan erityisesti iän myötä ohenevaa hiusta. Kosteuttaa myös hiuspohjaa. Tehoaineena tutkitusti hiusjuurta vahvistava Procapil®.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Tuotesarja
Hair Care
Tuotteesta

Dermosil Vahvistava geeli hiuspohjalle on hiuspohjaan levitettävä kevyt geeli, joka auttaa vahvistamaan ja suojaamaan erityisesti iän myötä ohenevaa hiusta. Geeli myös kosteuttaa hiuspohjaa.

Vahvistavan geelin tehoaineena on tutkitusti hiusjuurta vahvistava Procapil®. Procapil® on biotiinirikastetun peptidin, sitrusflavonoidin ja luonnollisen, oliivinlehdestä peräisin olevan oleanoolihapon yhdistelmä. Procapil® auttaa vahvistamaan ja suojaamaan hiusjuuren rakennetta ja auttaa sitä kautta ehkäisemään hiusten lähtöä.

Geeli saa tuoksunsa synteettisestä santelipuusta, jonka sanotaan myös stimuloivan solujen kasvua hiuspohjassa olevien tuoksureseptoreiden kautta.

Geeli sisältää myös hiuspohjaa kosteuttavaa glyseriiniä sekä rauhoittavaa allantoiinia.

Sopii sekä miesten että naisten hiuspohjalle.

Levitä geeliä hiuspohjaan aina hiustenpesun jälkeen ja hiero sormenpäillä. Geeliä ei huuhdella pois, vaan se jätetään vaikuttamaan hiuspohjaan. Geeli imeytyy kokonaan hiuspohjaan, eikä jätä lainkaan rasvaista tai tahmaista tunnetta.

Geeliä suositellaan käyttämään säännöllisesti vähintään 4 kuukautta.

Tuote on vegaaninen.

Tarkoitus
Geeli ohuille hiuksille. Auttaa vahvistamaan ja suojaamaan hiusta.
Käyttöohje
Levitä geeliä hiuspohjaan hiustenpesun jälkeen ja hiero sormenpäillä. Ei huuhdella pois.
Hajusteet
Miedosti hajustettu
Hiustyyppi
Ohut

Aqua, Pentylene Glycol, Glycerin, Alcohol Denat., Butylene Glycol, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Apigenin, Oleanolic Acid, Biotinoyl Tripeptide-1, Parfum, Allantoin, PPG-26-Buteth-26, Sodium Hydroxide, Benzyl Salicylate, Linalool, Alpha-Isomethyl Ionone

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu
Arvioi tuote ensimmäisenä!