Hiusnaamiot ja seerumit

products_productsCount

Hiusnaamiot ovat hiusten omia tehohoitajia. Hiusnaamio tai hiusmaski hemmottelee ja hoitaa kuivia, kuluneita ja elottomia hiuksia.read_more

Hiusnaamion ainesosat auttavat vahvistamaan ja tuomaan hiuksille uutta kiiltoa ja elinvoimaa sekä kosteuttavat tehokkaasti niin hiusta kuin hiuspohjaa. Hiusseerumi hemmottele hiuspohjaa ja rasittuneita hiuksia tehokkaasti.

Hyvä hiusnaamio hiuksillesi

Hiusnaamioita löytyy erilaisilla koostumuksilla. Hiusnaamiot voivat sisältää esimerkiksi proteiineja, vitamiineja ja muita ravintoaineita, jotka auttavat vahvistamaan hiuksia ja suojaamaan niitä ulkoiselta rasitukselta, kuten muotoilutuotteilta ja ympäristön saasteilta. Hiusnaamiot sisältävät yleensä myös kosteuttavia ainesosia, kuten aloe veraa tai arganöljyä, jotka auttavat kosteuttamaan kuivia hiuksia ja tekemään niistä pehmeät ja helposti käsiteltävät.

Kosteuttava hiusnaamio

Kosteuttava naamio hiuksille on yksi niistä hoitotuotteista, joiden avulla parannat hiustesi terveyttä ja ulkonäköä. Erityisesti tehokosteuttava hiusnaamio on tärkeä tuote, jos sinulla on kuivat ja elottomat hiukset. Syväkosteuttava hiusnaamio auttaa kosteuttamaan hiuksiasi tehokkaasti, jolloin ne näyttävät ja tuntuvat terveemmiltä.

Kosteuttava naamio hiuksille sisältää yleensä ainesosia, jotka auttavat lukitsemaan kosteuden hiuksiin. Näitä ainesosia ovat esimerkiksi glyseriini, hyaluronihappo, sheavoi ja erilaiset öljyt, kuten kookosöljy ja arganöljy. Edellä mainitut ainesosat parantavat hiusten kosteustasapainoa ja vähentävät kuivuutta.

Miten hiusnaamiota käytetään?

Hiusnaamion käyttö on helppoa. Jos ajatuksena on tehdä hiusnaamio kotona, ennen naamion levittämistä hiukset kannattaa pestä shampoolla, jotta ne ovat puhtaat ja valmiit vastaanottamaan hoitavat ainesosat. Kuivaa hiukset pyyhkeellä ja levitä hiusnaamio. Anna naamion vaikuttaa n. 5–10 minuuttia, jonka jälkeen voit huuhdella sen pois.

Paras hiusnaamio kuiville hiuksille on syväkosteuttava hiusnaamio. Jos sinulla on aikomuksena tehdä kuiville hiuksille tehohoito, voit jättää hiusnaamion vaikuttamaan hiuksiisi pidemmäksi aikaa, jolloin se kosteuttaa vieläkin tehokkaammin. Tee kosteuttava hiusnaamio kotona ja anna naamion vaikuttaa vaikka koko sen ajan kun hoidat muut iltarutiinit.

Hiusnaamioiden käyttö on erityisen hyödyllistä silloin, kun hiukset ovat kärsineet esimerkiksi värjäyksestä, permanentista tai hiustenkuivaajan käytöstä. Hiusnaamiot auttavat palauttamaan hiusten kosteustasapainon ja vahvistamaan hiuksia, jotta ne näyttävät kauniilta ja terveiltä. Kun teet hiusnaamiot kotona säännöllisesti, huomaat varmasti eron entiseen.

Kuinka usein hiusnaamiota käytetään?

Hiusnaamiota on hyvä käyttää säännöllisesti, esimerkiksi kerran viikossa tai kahdessa, riippuen hiusten kunnosta ja tarpeista.

Hiusnaamio Dermosililta

Hiuksia korjaava tehohoito on erinomainen hiusnaamio kuiville hiuksille. Tällä tuotteella on helppo tehdä hiusnaamio kuiville hiuksille kotona.

Arganöljyhiusnaamio hoitaa kuivia, käsiteltyjä hiuksia sekä kosteuttaa ja palauttaa niiden luonnollisen kiillon. Kun tarkoituksena on tehdä syväkosteuttava hiusnaamio kotona, valitse Arganöljyhiusnaamio.

read_less