loader
series logo

Sensitive Hoitoaine

4,20 € / 250 ml

Hajustamaton hoitoaine vahvistaa hentoja hiuksia ja tekee niistä kiiltävät ja silkkisen pehmeät. Sopii koko perheelle, erityisesti ohuille hiuksille ja herkälle hiuspohjalle sekä atooppiselle iholle.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Tuotesarja
Sensitive
Tuotteesta

Sensitive Hoitoaine on hajustamaton ja silikoniton hoitoaine, joka tekee hiukset silkinpehmeiksi ilman, että ne muuttuvat raskaiksi. Hoitoaine sopii hentojen hiusten ja herkän hiuspohjan hoitoaineeksi sekä atooppiselle iholle. Se sopii koko perheelle, myös alle 3-vuotiaille lapsille.

Sensitive Hoitoaine sisältää provitamiini B5:ttä eli panthenolia, joka vahvistaa hiuksia ja tuo niille kiiltoa. 

Allergia-, Iho- ja Astmaliitto on myöntänyt tuotteelle allergiatunnuksen käyttöoikeuden. Tuote on vegaaninen.

Hoitoaineessa on annostelua helpottava pumppu ja riittoisa 250 ml:n koko.

AIA_FI_aariviiva_musta-webb.png

Tarkoitus
Hiusten hoitoon hennoille hiuksille ja herkälle hiuspohjalle. Hajustamaton.
Käyttöohje
Levitä pyyhekuiviin hiuksiin, anna vaikuttaa muutama minuutti ja huuhtele haalealla vedellä.
Hajusteet
Hajustamaton
Hiustyyppi
Herkkä; Normaali; Ohut
Sertifikaatti

Aqua, Cetyl Alcohol, Behentrimonium Chloride, Stearyl Alcohol, Phenoxyethanol, Glycereth-2 Cocoate, Isopropyl Myristate, Panthenol, Sodium Chloride, Ethylhexylglycerin, Citric Acid

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu

Hyvä tuote, toiveena isompi koko👍

Olen vuosien aikan käyttänyt satoja ja satoja euroja lukuisiin erilaisiin "kampaamotuotteisiin", toiset parempia, toiset huonompia ja osa täysin surkeita. Tämä on yksi parhaista ikinä käyttämistäni hoitoaineista. Jos olisin tiennyt että halvalla voi oikeasti saada hyvää, en olisi koskaan tuhlannut rahojani hienoihin purkeihin, mutta surkeisiin tuotteisiin. Tätä en vaihda mihinkään! Iso plussa on tuo hajusteettomuus ja iho- ja allergialiiton tunnustuote. Käytän tätä myös lapsille. Voin lämpimästi suositella ainakin hennoille ja helposti takkuuntuville suomalaisille hiuksille.

Hei Anna-Mari. Kiitos palautteestasi. Pullotyyppejä on olemassa erilaisia, esimerkiksi 250 ml:n pulloja on sekä pumpullisia että ilman pumppua olevia. Eli sekä pulloja että korkki-/annostelutyyppejä on erilaisia. Tuote- ja sarjakohtaisesti sekä kokonaistuotevalikoima huomioiden kullekin tuotteelle valikoituu tietty pakkaus- ja annostelutyyppi.

Hmm, tässä tuotteessa on pumppupullo vaikka koko on 250 ml. Miksi ei kaikissa 250 ml shampoissa ja hoitoaineissa ole pumppupulloa? Toisessa ketjussa saamani vastaus ei siis päde?

Tosi hyvä tuote.Olen käyttänyt ainoastaan tätä hoitoainetta nyt n. kahden kuukauden ajan pesuun ja hoitoaineeksi.Kutiava päänahka on rauhoittunut ja ennen herkästi rasvoittuva hius on tasoittunut, pesukertoja olen saanut vähentää.Minulla on karhea hiuslaatu ja paksu,ei lainkaan hentoinen.Tilaan jatkossakin.Taisi tulla tästä minun hius-ja päänahka ongelmiin ratkaisu.

Lataa lisää