Sensitive Hoitoaine

4,20 € / 250 ml

Panthenolia sisältävä hoitoaine vahvistaa hentoja hiuksia ja tekee niistä kiiltävät ja silkkisen pehmeät. Tuote sopii erityisesti ohuille hiuksille ja herkälle hiuspohjalle. Sopii koko perheen käyttöön.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.
Tuotesarja
Sensitive
Tuotteesta

Sensitive Hoitoaine tekee hiukset silkinpehmeiksi ilman, että hiukset muuttuvat raskaiksi. Allergia-, Iho- ja Astmaliitto on myöntänyt tuotteelle allergiatunnuksen käyttöoikeuden.
Sensitive Hoitoaine sisältää provitamiini B5:ttä eli panthenolia, joka vahvistaa hiuksia ja tuo niille kiiltoa. Sensitive Hoitoaine sopii hentojen hiusten ja herkän hiuspohjan hoitoaineeksi, sekä yleiseksi hoitoaineeksi koko perheelle. Tuote on turvallinen myös 0–3 -vuotiaille lapsille.

Tuote on vegaaninen.
Hoitoaineessa on annostelua helpottava pumppu ja riittoisa 250 ml:n koko.

Tarkoitus
Hiusten hoitoon hennoille hiuksille ja herkälle hiuspohjalle. Hajustamaton.
Käyttöohje
Levitä pyyhekuiviin hiuksiin, anna vaikuttaa muutama minuutti ja huuhtele haalealla vedellä.
Hajusteet
Hajustamaton
Hiustyyppi
Herkkä; Normaali; Ohut

Aqua, Cetyl Alcohol, Behentrimonium Chloride, Stearyl Alcohol, Phenoxyethanol, Glycereth-2 Cocoate, Isopropyl Myristate, Panthenol, Sodium Chloride, Ethylhexylglycerin, Citric Acid

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu

Hei Anna-Mari. Kiitos palautteestasi. Pullotyyppejä on olemassa erilaisia, esimerkiksi 250 ml:n pulloja on sekä pumpullisia että ilman pumppua olevia. Eli sekä pulloja että korkki-/annostelutyyppejä on erilaisia. Tuote- ja sarjakohtaisesti sekä kokonaistuotevalikoima huomioiden kullekin tuotteelle valikoituu tietty pakkaus- ja annostelutyyppi.

Silikonia, miksi? Käytössäni luonnoskosmetiikan meikkivoide, joka on kuin toinen iho, peittää, pysyy hyvin ja kaikki onnistuu ilman silikonia täydellisesti.

Hmm, tässä tuotteessa on pumppupullo vaikka koko on 250 ml. Miksi ei kaikissa 250 ml shampoissa ja hoitoaineissa ole pumppupulloa? Toisessa ketjussa saamani vastaus ei siis päde?

Hyvä tuote, korvaa korostustarkoituksessa valikoimasta poistuneen ja paljon toivotun Yleismeikkikynän korostuspään. Sopii hyvin korostamaan aamorinkaarta ja kulmaluuta. Luomivärinä tässä ei ole vahvaa peittävää väriä, kevyt kesämeikki syntyy nopeasti. Helppo levittää, minusta ei lainkaan tahmea.

Ei todellakaan tee ihosta mattapintaista. Jos puuteria laittaa reilummin mattapinnan toivossa, niin meikistä tulee suttuinen puuterin yllättävän tumman värin vuoksi. Kokeilin levittämistä sekä vipalla että siveltimellä ja aina sama lopputulos. Ei jatkoon.

Lataa lisää

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Suihkehoitoaine

5,90 € / 150 ml

Arganöljyhoitoaine

5,90 € / 200 ml

Perhehoitoaine

5,60 € / 500 ml