loader
series logo

Puolukkahoitoaine

4,90 € / 250 ml

Hiuksia pehmentävä ja suojaava hoitoaine, joka tuoksuu raikkaan puolukkaiselta. Kaikille hiuslaaduille sopiva hoitoaine sisältää aitoa puolukan siemenöljyä.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena lisätäksesi tuotteen suosikkituoteisiisi.

Tuotesarja
Hair Care
Tuotteesta

Puolukkahoitoaine suojaa hiuksia tehden niistä samalla pehmeät ja helposti kammattavat. Hoitoaine sisältää muun muassa antioksidanttipitoista puolukan siemenöljyä, rosmariinin lehtiuutetta sekä auringonkukan siemenöljyä.

Hoitoaineen koostumus on kevyt ja sitä on miellyttävä levittää kosteisiin hiuksiin aina tyvestä latvaan saakka. Tuotteessa on sama raikkaan puolukkainen Hypoparfum®-tuoksu kuin Scandinavian Hair Care -sarjan Puolukkashampoossa.

Tuote on vegaaninen.

Tarkoitus
Hiusten hoitoon.
Käyttöohje
Levitä puhtaisiin, kosteisiin hiuksiin ja anna vaikuttaa muutama minuutti. Huuhtele hiukset huolellisesti lämpimällä vedellä.
Hajusteet
Hypoparfum®
Hiustyyppi
Normaali; Kuiva & vahingoittunut; Rasvoittuva

Aqua, Cetyl Alcohol, Stearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Stearamidopropyl Dimethylamine, Dicaprylyl Ether, Phenoxyethanol, Polyacrylamidopropyltrimonium Chloride, Parfum, Lactic Acid, Behentrimonium Chloride, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Isopropyl Alcohol, Ethylhexylglycerin, Vaccinium Vitis-Idaea Seed Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Helianthus Annuus Seed Oil

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu sisään
Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Toimii itselläni ja tyttärelläni pitkiin hiuksiin hyvin. Hiukset jäävät pehmeiksi ja ovat helposti harjattavat ilman kyyneliä.

Minulla on luonnonkiharat ja hieman kuivuuteen taittuva hiuslaatu, valitettavasti tämä hoitoaine ei sopinut minun hiuksille. Ei ole mielestäni kovin hoitava. Eikä hiuksistani tulleet helposti kammattavat, päinvastoin.

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Ihana tuoksu. Jättää hiukset pehmeiksi.

Minulla hoitoaine toimii hyvin pitkiin hiuksiin. Ilman pumppupulloa vaan jäänee jatkossa ostamatta.

Ei sopinut minun hiuksilleni, eikä nenälleni. Puolukka-shampoo tuoksuu hyvälle, mutta tämän puolukkainen tuoksu on miedompi, ja minun nenääni haisee vain happamelta. Hoitoaine ei lähde kunnolla hiuksista pois, ja seuraavana päivänä hiukset tuntuvat jo rasvaisilta.

Lataa lisää