Suihkehoitoaine

5,90 € / 150 ml

Hiuksiin jätettävä kevyt hoitoaine. Silottaa ja kosteuttaa. Suojaa UV-säteiltä ja korjaa vaurioituneita hiuksia. Ei tee hiuksista raskaita. Miellyttävän pehmeä tuoksu. Ravistetaan ennen käyttöä.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.
Tuotesarja
Hair Care
Tuotteesta

Suihkehoitoaineella on asiakkaidemme toiveesta uusi paranneltu koostumus!

Dermosil Suihkehoitoaine tekee hiukset pehmeiksi ja kiiltäviksi, korjaa vaurioituneita hiuksia sekä helpottaa hiusten kampaamista. Kevyt suihkutettava hoitoaine on hiuksiin jätettävä tuote.

Suihkehoitoainetta voidaan käyttää sekä kosteisiin että kuiviin hiuksiin. Se pehmittää ja siloittaa hiuksia, tuo niille kiiltoa, korjaa ja kosteuttaa sekä suojaa rasittuneita hiuksia UV-säteiltä.

Suihkehoitoaine helpottaa hiusten kampaamista pesun jälkeen, minkä vuoksi tuote on hyvä apu myös lasten hiusten selvittämiseen. Hoitoaine ei tee hiuksia raskaiksi.

Suihkehoitoaine sisältää silkkiproteiinia, joka kosteuttaa hiusta ja vähentää hiusten sähköisyyttä. Kiiltoa hiuksille tuovat tuotteen sisältämät silikonit.

Suihkemainen hoitoaine on hiuksiin jätettävä tuote eikä sitä tarvitse huuhdella pois. Tuote on väriltään punertavaa ja siinä on mieto, miellyttävän pehmeä tuoksu. Tuote sopii hoitotuotteeksi kaikille hiustyypeille. Suihkehoitoaine voi tehdä lattiapinnoista liukkaat, joten suihkuta tuotetta riittävän läheltä hiuksia.

Ollessaan paikallaan Suihkehoitoaineen sisältö jakautuu kahteen eri väriin. Ravista pulloa hyvin ennen käyttöä, jolloin kerrokset sekoittuvat toisiinsa ja tuote on valmista suihkutettavaksi hiuksiin.

Tarkoitus
Hiusten hoitoon ja avuksi hiusten kampaamiseen. Hiuksiin jätettävä tuote.
Käyttöohje
Ravista pulloa ennen käyttöä. Suihkuta kosteisiin tai kuiviin hiuksiin, ei poishuuhtelua.
Hajusteet
Hypoparfum®
Hiustyyppi
Normaali; Kuiva & vahingoittunut; Värjätty

Aqua, Dimethicone, Hydrolyzed Silk, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Cetrimonium Chloride, Phenoxyethanol, Parfum, Caprylyl Glycol, Peg-60 Hydrogenated Castor Oil, Polyquaternium-16, Butylene Glycol, Alcohol Denat., BHT, CI 18050, CI 18965, CI 16255, CI 42045

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu
Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Vakiotuote! Paras suihkehoitoaine, ainoa mikä kesyttää mun takut! :)

Miellyttävä tuoksu, riittoisa koostumus ja hiuksia tehokkaasti pehmentävä sekä silottava vaikutus. Ei tee hiuksista lähmäisen näköisiä ja tuntuisia kuten monet kokeilemani suihkehoitikset. Jää vakituiseen käyttöön.

Yhdyn noihin kommentteihin, joissa tuotiin esille, että hyvän keltaisen suihkehoitoaineen käytön jälkeen tämä tuote oli pettymys. Hiukset tosiaankin näyttävät ja tuntuvat likaisilta tämän tuotteen käytön jälkeen.

Tätä käyttäessä hiukset heti kuivuttuaan likaisen näköset. Ei hyvä.

Ei pitänyt, vanha keltainen suihke oli paras!

Lataa lisää

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Vitamin E Puhdistusvaahto

7,20 € / 150 ml

Kasvopesu

5,20 € / 250 ml

Keittiökäsisaippua täyttöpussi

4,30 € / 500 ml

Punainen appelsiini Deo Roll-On

3,20 € / 75 ml