Becky

10,90 € 7,90 € / 150 ml, 200 ml

Pirtsakka lahja kaikille, jotka nauttivat kampausten tekemisestä. Kirkastava suihkehoitoaine tuo hiuksille pehmeyttä. Hiuskiinne viimeistelee kampauksen ja tuo kaunista kiiltoa.

Tuotesarja
Limited Collection
Tuotteesta

Joulupakkaus Becky paljastaa saajalleen kauniin kampauksen salaisuuden: se on kevyissä suihkauksissa, jotka tuovat kiiltoa ja pitoa hiuksille! 

Suihkaus Kirkastavaa suihkehoitoainetta tuo pehmeyden lisäksi eloisaa, luonnollista kiiltoa hiuksille. Se auttaa korjaamaan vaurioituneita hiuksia ja tekee hiuksista helpommin kammattavat. Hiuksiin jätettävää suihketta voi käyttää niin kuiviin kuin kosteisiinkin hiuksiin. 

Suihkaus Hiuskiinnettä viimeistelee kampauksen, antaa kevyttä tukea ja kaunista kiiltoa hiuksille, jolloin valo taittuu kauniisti hiusten pinnasta. Hienojakoinen hiuskiinne on kevyt muotoilutuote, joka sopii kaikille hiuslaaduille.

Molemmissa tuotteissa on kevyt, hedelmäisen raikas tuoksu.

Joulupakkaus Becky sisältää:
Kirkastava suihkehoitoaine, 150 ml, Hypoparfum
Hiuskiinne, 200 ml, Hypoparfum
Lahjapakkaus (9,5 x 18,5 x 5 cm)

Tarkoitus
Hiusten hoitoon ja muotoiluun
Hajusteet
Hypoparfum®

LUMINOUS DETANGLER INCI:, Aqua, Dimethicone, Hydrolyzed Silk, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Phenoxyethanol, Parfum, Caprylyl Glycol, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Cetrimonium Chloride, Polyquaternium-16, Alcohol Denat., Butylene Glycol, Sodium Chloride, BHT, CI 42045, CI 19140, CI 42090, LUMINOUS HAIR SPRAY INCI:, Alcohol Denat., Isobutane, Methylal, Propane, VP/VA Copolymer, Phenyl Trimethicone, Parfum, Butane

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu

Selvityssuihke on ihana, hienojakoinen sumutus eikä ruiki ollenkaan. Tuoksu myös ihana! Hiuslakka ei pärjää normikäytössä minun pörröisyyteen taipuvalle ja pitoa tarvitsevalle paksulle tukalle, varmaan sopii hyvin rentoihin kampauksiin ja liikkumattomampaan menoon. Ei koveta hiuksia tai jätä muita jälkiä nimittäin, siitä plussaa! Haju oli omaan nenään kuitenkin epämiellyttävä, muistuttaa vahvasti kynsilakanpoistoainetta. Ostaisin selvityssuhketta uudestaan erillään!

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Ajattelin tulla kirjoittamaan arvion, koska kukaan muu ei ollut vielä kommentoinut, ja varmaan moni miettii millainen pakkaus kyseessä! :) Ostin ihan itselleni käyttöön, minulla on pitkähköt liukkaat ja hennot hiukset. Hoitoaine on ihan hyvän tuntuinen, ei niin huippu, kun se keltainen aikoinaan oli, mutta ihan käyttökelpoinen tuote. Olen käyttänyt sekä kosteisiin että kuiviin hiuksiin. Plussaa suihkeesta, joka sumupilven tavoin leviää todella tasaisesti. Ensin ajattelin kuiviin hiuksiin suihkutettuani, että tekiköhän hiukset rasvaisen näköiseksi, mutta kun kampasin kerran läpi tiheällä kammalla, niin hiukset olivat todellakin kiiltävät ja hyvän näköiset. Hiuslakka on todella hienojakoista, ei kiinnitä kampausta, mutta soveltuu irtosuortuvien taltuttamiseen avonaisissa hiuksissa. Ei lähmää eikä tahmaa, eikä tee hiuksista koppuroita. Tuoksu on molemmissa mieto, tuo minulle mieleen melonin tai kurkun. Ei jää "suuhun maistumaan".. Perushyvä setti, hoitoainetta voisin ostaa toistekin!

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Hiuskiinne Structure & Volume

5,20 € / 300 ml

Sport & Sauna Shampoo & suihkugeeli

4,90 € / 200 ml

Suolavesisuihke

5,20 € / 150 ml