loader

Hiuslenkit

3435

Läpinäkyvät muoviset hiuslenkit pysyvät hyvin paikallaan, säilyttävät kimmoisuutensa eivätkä kuluta hiusta tai takerru niihin. Kestävät ja huomaamattomat. Sopivat muun muassa kampauksiin ja urheiluun.

590 P / 8 kpl

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.
Kirjaudu sisään ostaaksesi tuote

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Lisää suosikkituotteeksi

4,0 / 5

Perustuu 10 tuotearvioon. Näytä tuotearviot

Aivan parhaita lenkkejä! Ei kovetu eikä katkea, paranee vaan ajan kanssa kun vähän pehmenevät käytössä. Nyt on pakko taas tilata lisää, tuppaavat katoilemaan koska ovat niin huomaamattomia.

Suvi T.

Läpinäkyvät muoviset Dermosil Hiuslenkit ovat mainio tuote hiusten laittoon. Hiuslenkit pysyvät hyvin paikallaan, säilyttävät kimmoisuutensa ja mikä tärkeintä, hiuslenkit eivät kuluta hiusta. Kokeile - näihin hiuslenkkeihin ihastut!

Dermosil Hiuslenkit on valmistettu läpinäkyvästä kierrätettävästä muovimateriaalista, joka säilyttää kimmoisuutensa satoja käyttökertoja. Hiuslenkit joustavat ja niitä voit kiertää hiusten ympärille kaksi tai kolme kertaa tarpeen mukaan.

Hiuslenkit eivät luista hiuksista, minkä vuoksi ne sopivat hyvin esimerkiksi urheiluun. Läpinäkyvä materiaali tekee hiuslenkeistä huomaamattomia hiuksissa. Voit käyttää Hiuslenkkiä myös varmana ja paikallaan pysyvänä pohjahiuslenkkinä toisen hiuslenkin alla.

Dermosil Hiuslenkit ovat hiuksille ystävällisiä. Ne eivät kuluta hiusta eivätkä takerru hiuksiin. Pakkaus sisältää 8 hiuslenkkiä, halkaisija n. 4 cm, leveys n.4 mm.

Tuotesarja: series logo

Kategoria: Kaikki tuotteet

Tarkoitus: Hiusten laittoon, 8 kpl hiuslenkkejä.

Käyttöohje: Venytä joustavia muovisia hiuslenkkejä ja kierrä hiusten ympäri. Hiuslenkit eivät sotkeennu hiuksiin eivätkä kuluta hiusta. Pysyvät hyvin paikallaan.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Suosittelemme sinulle

Uusi
(0)
4102

Vitamin E Käsivoide mini

3,20 € / 50 ml

Osta
Uusi
(1)
4082

Sensitive Intiimipesuvaahto

7,90 € / 150 ml

Osta
Bestseller
(53)
3083

Vitamin E Puhdistusvaahto

7,20 € / 150 ml

Osta
Uusi
(0)
9857

Käsisaippua muuttolinnut

5,90 € / 500 ml

Osta

Viimeksi katsomasi tuotteet

Arvosana ja kommentit

4,0/5

reviewer avatar
jonna S. 31.08.2020

Ruskeita kaipailen myös takaisin. Tilasin näitä viime kerralla ja ensimmäinen hajosi heti kun venytin. Testasin muut lenksut ja vaikuttivat siltä että kestävät, harmittaa silti tuo yhden rikki menneen puolesta koska ovat aika arvokkaita 🤷🏼‍♀️

reviewer avatar
Paula S. 24.04.2020

Alkuun nämä molemmat väri kirkas ja ruskea on jämäköitä ja pitää hyvin, mutta venyvät kyllä käytön aikana käyttökelvottomaksi. Nyt löysin pari ruskeaa, jota on muuta vielä ihan ok kokoisia, mutta ovat kovettuneet ja vanhentuneet käyttökevottomaksi. Eivät nyt ole kuitenkaan kun ehkä pari vuotta ollut laatikossa. Minusta laatu aika heikkoa, ajatellen kuitenkin, että on melko arvokas yksikköhinta näillä.

reviewer avatar
Kati J. 20.04.2020

Ei ihan niin kestäviä kun ennen värikkäät olivat, mutta hyviä ovat nämäkin. Suuren miinuksen annan kumminkin värittömyydestä. Monesti saanut kontata lattialla etsien tippunutta lenkkiä. Toivoisin siis värikkäät lenkit takaisin.

reviewer avatar
Tuija A. 22.03.2020

Ruskeat takaisin valikoimaan

reviewer avatar
Arja O. 27.02.2020

Hyviä ovat mutta toivoisin ruskeat hiuslenkit takaisin. Värittömät häviävät helposti.

reviewer avatar
Jenni M. 04.08.2019

Ruskeat hiuslenkit olivat parempia, ne takaisin valikoimaan! Ruskeiden loputtua tilasin näitä kirkkaita (sameita) ja ne ovat kyllä parempia kuin markettien samantyyliset hiuslenkit mutta ruskeissa oli jotenkin erilainen, kestävämpi materiaali.