loader
series logo

Hiuskiinne Structure & Volume 50 ml

3,20 € / 50 ml

Erittäin vahva hiuskiinne. Antaa ryhtiä ja kestävän pidon kampauksille. Vähentää sähköisyyttä ja viimeistelee hiukset sileiksi ja kiiltäviksi. Sisältää panthenolia ja vehnäproteiinia. Saatavilla myös matkakoko.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Tuotesarja
Hair Care
Tuotteesta

Matkakokoinen Dermosil Hiuskiinne Structure & Volume 50 ml on voimakkuudeltaan erittäin vahva (superstrong). Se antaa hiuksille ja kampauksille vahvan tuen, siloittaa hiusten pinnan ja lisää kiiltoa.

Kätevänkokoisella mini Hiuskiinteellä viimeistelet ja korjaat kampauksen tilanteessa kuin tilanteessa.

Hiuskiinne 50 ml on hajustamaton tuote ja sillä on Allergia-, Iho- ja Astmaliiton myöntämä Allergiatunnuksen käyttöoikeus. Tuote on vegaaninen.

AIA_FI_aariviiva_musta-webb.png

Erittäin helposti syttyvä aerosoli. Painesäiliö: Voi revetä kuumennettaessa. Suojaa lämmöltä, kuumilta pinnoilta, kipinöiltä, avotulelta ja muilta sytytyslähteiltä. Tupakointi kielletty. Ei saa suihkuttaa avotuleen tai muuhun sytytyslähteeseen. Ei saa puhkaista tai polttaa edes tyhjänä. Suojaa auringonvalolta. Ei saa altistaa yli 50 °C/122 °F lämpötiloille. Säilytä lasten ulottumattomissa.

danger3.png

VAARA

Tarkoitus
Hiusten ja kampausten viimeistelyyn.
Käyttöohje
Suihkuta Hiuskiinnettä kuiviin hiuksiin 20-30 senttimetrin etäisyydeltä.
Sertifikaatti

Alcohol Denat., Butane, Isobutane, Propane, Octylacrylamide/Acrylates/Butylaminoethyl Methacrylate Copolymer, Aqua, Acrylates Copolymer, Aminomethyl Propanol, PPG-3 Benzyl Ether Myristate, AMP-Isostearoyl Hydrolyzed Wheat Protein

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu
Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

PARAS!!! 😘👌🏼

Ollut tosi hyvä tuuheuttajana. suosittelen. Hyvä matkakoko!

En tarvitse muita hiuslakkoja, tämä pitää kampauksen hyvin kasassa eikä tahmaa!

Tosi hyvä hiuskiinne! Muita en ole vuosiin käyttänyt.