loader
series logo

Hiuskiinne Structure & Volume 50 ml

3,20 € / 50 ml

Hiuslakka lentokoneeseen, mökille ja matkalle – erittäin vahvasta hiuslakan matkakoossa. Hiuslakka antaa ryhtiä ja kestävän pidon kampauksille. Vähentää sähköisyyttä ja viimeistelee hiukset sileiksi ja kiiltäviksi. Sisältää panthenolia ja vehnäproteiinia.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena lisätäksesi tuotteen suosikkituoteisiisi.

Tuotesarja
Hair Care
Tuotteesta


Hiuslakka lentokoneeseen, mökille ja matkalle

Matkakokoinen Dermosil Hiuskiinne Structure & Volume 50 ml on sopivan kokoinen hiuslakka lentokoneeseen ja matkalle. Hiuslakka on voimakkuudeltaan erittäin vahva (superstrong). Tuote antaa hiuksille ja kampauksille vahvan tuen, siloittaa hiusten pinnan ja lisää kiiltoa.

Kätevän kokoisella minihiuslakalla viimeistelet ja korjaat kampauksen tilanteessa kuin tilanteessa. Menipä hiuslakka ruumaan, käsimatkatavaroihin tai mökkikassiin, se ei vie turhaa tilaa laukussasi.

Hiuskiinne 50 ml on hajustamaton tuote ja sillä on Allergia-, Iho- ja Astmaliiton myöntämä Allergiatunnuksen käyttöoikeus. Tuote on vegaaninen.

AIA_FI_aariviiva_musta-webb.png

Erittäin helposti syttyvä aerosoli. Painesäiliö: Voi revetä kuumennettaessa. Suojaa lämmöltä, kuumilta pinnoilta, kipinöiltä, avotulelta ja muilta sytytyslähteiltä. Tupakointi kielletty. Ei saa suihkuttaa avotuleen tai muuhun sytytyslähteeseen. Ei saa puhkaista tai polttaa edes tyhjänä. Suojaa auringonvalolta. Ei saa altistaa yli 50 °C/122 °F lämpötiloille. Säilytä lasten ulottumattomissa.

danger3.png

VAARA

Tarkoitus
Hiusten ja kampausten viimeistelyyn.
Käyttöohje
Suihkuta Hiuskiinnettä kuiviin hiuksiin 20-30 senttimetrin etäisyydeltä.
Hajusteet
Hajustamaton
Sertifikaatti

Alcohol Denat., Butane, Isobutane, Propane, Octylacrylamide/Acrylates/Butylaminoethyl Methacrylate Copolymer, Aqua, Acrylates Copolymer, Aminomethyl Propanol, PPG-3 Benzyl Ether Myristate, AMP-Isostearoyl Hydrolyzed Wheat Protein

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu sisään
Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

PARAS!!! 😘👌🏼

Ollut tosi hyvä tuuheuttajana. suosittelen. Hyvä matkakoko!

En tarvitse muita hiuslakkoja, tämä pitää kampauksen hyvin kasassa eikä tahmaa!

Tosi hyvä hiuskiinne! Muita en ole vuosiin käyttänyt.