loader

Tuuheuttava hiuspuuteri

3862

Erittäin hienojakoinen hiuspuuteri antaa hiuksille pitävää tukea ja volyymia. Sirottele pieni määrä hiusten tyveen tai hiero ensin käsiin ja muotoile sitten hiukset. Lisätään kuiviin hiuksiin.

/ 3,5 g

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.
Kirjaudu sisään ostaaksesi tuote

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Lisää suosikkituotteeksi

2,3 / 5

Perustuu 6 tuotearvioon. Näytä tuotearviot

Hiuspuuteri on luottotuotteeni :)

Minna S.

Dermosil Tuuheuttava hiuspuuteri antaa hiuksille pitävää tukea ja volyymia. Hiuspuuterin pakkaus on uudistunut ja tuotteen koostumus on nyt entistä hienojakoisempi, joten hiuspuuteria on helppo annostella ja levittää hiuksiin.

Tuuheuttava hiuspuuteri sopii niin lyhyille, keskipitkille kuin pitkillekin hiuksille. Hiuspuuterin avulla voit muotoilla hiuksiasi haluamallasi tavalla: mitä enemmän hiuspuuteria, sitä tuuheampi ja pitävämpi lopputulos.

Hiuspuuteri on pakattu kätevään muovipurkkiin, jossa on kierrettävä muovikorkki ja sirottelua varten reiät purkin sisäkannessa. Ravista purkkia ennen tuotteen käyttöä siten, että kuulet purkin sisällä olevien pienten kuulien liikkuvan. Kuulat pitävät hienojakoisen puuterin irtonaisena pakkauksen sisällä. Sulje purkki huolellisesti käytön jälkeen.

Hiuspuuteri on hajustamaton. Hiuspuuterin levityksen jälkeen voit lisätä kampauksen viimeistelyyn suihkauksen hiuskiinnettä.

Tuotesarja: series logo

Kategoria: Hiuspuuteri

Tarkoitus: Tuuheuttava ja tukea antava hiuspuuteri lyhyille, keskipitkille sekä pitkille hiuksille.

Käyttöohje: Sirottele pieni määrä Tuuheuttavaa hiuspuuteria joko suoraan hiuksen tyveen tai hiero ensin käsiin ja muotoile hiukset haluamallasi tavalla.

Hiustyyppi: Normaali; Rasvoittuva; Ohut; Harmaa; Värjätty

Hajusteet: Hajustamaton

Silica, VP/VA Copolymer

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Suosittelemme sinulle

Uusi
(0)
4102

Vitamin E Käsivoide mini

3,20 € / 50 ml

Osta
Uusi
(1)
4082

Sensitive Intiimipesuvaahto

7,90 € / 150 ml

Osta
Bestseller
(53)
3083

Vitamin E Puhdistusvaahto

7,20 € / 150 ml

Osta
Uusi
(0)
9857

Käsisaippua muuttolinnut

5,90 € / 500 ml

Osta

Viimeksi katsomasi tuotteet

Arvosana ja kommentit

2,3/5

reviewer avatar
Minna S. 10.09.2020

Hiuspuuteri on luottotuotteeni :)

reviewer avatar
Pirjo T. 31.08.2020

Kaipaan sitä vanhaa metallisessa purkissa olevaa hiuspuuteria, se piti liukkaat hiukset kohdillaan, tämä uudempi ei ole niin jämäkkää, toki auttaa vähän muttei ole ollenkaan samanlaista.

reviewer avatar
Mervi K. 29.10.2019

Minulla tämä toimii erinomaisesti luonnonkiharassa tukassa! Huomasin, että teiltä puuttuu tieto, että tuote on myös CG-hyväksytty!

reviewer avatar
Tiina R. 29.08.2019

Niin samaa mieltä Johanna D:n kanssa. Peltipurkissa ollut hiuspuuteri oli ihan lyömätön. Valkoisessa muovipurkissa oleva puuteri ei tule ulos ollenkaan ja se vähä mitä tulee on ihan tyhjän kanssa. Mitä ihmettä ja mullakin sitä on nyt jemmassa pari purkkia.

reviewer avatar
Johanna D. 20.08.2019

Ostin aikoinaan metallisessa purkissa olevaa hiuspuuteria, joka oli aivan loistotuote. Tämä uusi sen sijaan aivan kamalaa. Eihän purkista saa mitään edes ulos! Lopulta tulee jotain kokkareita ja sen mukana vähän jauhetta joka pöllysi ilmaan niin, että henki salpautui. En usko, että olen eläissäni törmännyt näin huonoon mihinkään kosmeettiseen tuotteeseen.

reviewer avatar
Eila S. 23.05.2019

Vanha hiuspuuteri oli paljon parempaa kuin tämä muovipurkki tuote. Milloin se entinen tuote tulee takaisin myyntiin?