loader
series logo

Muotovaahto Structure & Volume

5,20 € / 300 ml

Vahva muotovaahto hiusten muotoiluun. Antaa kampauksille kestävyyttä ja kiiltoa. Sisältää pantenolia ja vehnäproteiinia. Levitetään hiusten tyveen, pitkiin hiuksiin myös kohti latvoja muotoilua varten.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena lisätäksesi tuotteen suosikkituoteisiisi.

Tuotesarja
Hair Care
Tuotteesta

Muotovaahto Structure & Volume on voimakkuudeltaan erittäin vahva (superstrong). Se antaa hiuksille erittäin vahvan tuen, tuo ryhtiä muotoiluun ja vahvistaa hiusten kiiltoa.

Muotovaahto sisältää vehnäproteiinia, joka hoitaa ja suojaa hiuksia lämmöltä, sekä B5-vitamiinia eli panthenolia, joka vahvistaa hiuksia.

Muotovaahto on tarkoitettu kosteiden hiusten muotoiluun. Levitä Muotovaahtoa ensisijassa hiusten tyveen. Pitkissä hiuksissa voit myös käyttää Muotovaahtoa hiusten koko pituuteen. 

Tuote on hajustamaton ja se on saanut Allergia-, Iho- ja Astmaliiton myöntämän Allergiatunnuksen käyttöoikeuden. Tuote on vegaaninen.

AIA_FI_aariviiva_musta-webb.png

Erittäin helposti syttyvä aerosoli. Painesäiliö: Voi revetä kuumennettaessa. Suojaa lämmöltä, kuumilta pinnoilta, kipinöiltä, avotulelta ja muilta sytytyslähteiltä. Tupakointi kielletty. Ei saa suihkuttaa avotuleen tai muuhun sytytyslähteeseen. Ei saa puhkaista tai polttaa edes tyhjänä. Suojaa auringonvalolta. Ei saa altistaa yli 50 °C/122 °F lämpötiloille. Säilytä lasten ulottumattomissa.

danger3.png

VAARA

Tarkoitus
Hiusten muotoiluun.
Käyttöohje
Ravista pulloa, käännä se ylösalaisin ja pursota vaahtoa kädelle. Levitä muotovaahtoa pyyhekuiviin hiuksiin ja muotoile.
Hajusteet
Hajustamaton
Sertifikaatti

Aqua, Alcohol Denat., VP/VA Copolymer, Butane, Propane, Isobutane, VP/Dimethylaminoethylmethacrylate Copolymer, Cetrimonium Chloride, Laureth-4, Panthenol, PPG-3 Benzyl Ether Myristate, Hydrolyzed Wheat Protein PG-Propyl Silanetriol, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu sisään

Luottotuotteeni ollut vuosia. Tätä käytän säännöllisesti. Minulle aivan loisto tuote.

Ihana muotovaahto. Ollut käytössä vuosia. Ei tee hiuksia tahmaiseksi. tukee ihanasti luonnollisia kampauksia.

Todella hyvä vaahto koostumus. Tälläiselle allergisellekkin sopiva tuoksu. Matkakokoa odotellessa

Ehdoton suosikkituotteeni, hyvä tuki ja helppo käytettävyys. Hinta laatu suhde erinomainen. Matkakoko 100 ml olisi tervetullut valikoimaan.

Hyvä muotovaahto. Poistaa hyvin myös hiusten sähköisyyttä. Toivottavasti tuotteesta tulisi pienempi matkaniko.

Lataa lisää