Suolavesisuihke
5,20 € / 150 ml

Antaa hiuksille luonnollista volyymia, rakennetta ja pitoa, mikä tekee hiusten käsittelystä helpompaa. Suihkutetaan kosteisiin tai kuiviin hiuksiin. Soveltuu sekä lyhyille että pitkille hiuksille.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.
Tuotesarja
Hair Care
Tuotteesta

Dermosil Suolavesisuihke antaa hiuksille tuuheutta ja helpottaa niiden käsittelyä.

Suolavesisuihkeella on monia ominaisuuksia. Se antaa hiuksille luonnollista volyymia sekä rakennetta ja pitoa, joten se helpottaa hiusten käsittelyä. Esimerkiksi pitkät sileät hiukset tulevat helpommin käsiteltäviksi Suolavesisuihkeen avulla ja vaikkapa lettien teko helpottuu ja ne pysyvät paremmin.

Suihketta voi käyttää sekä märkiin että kuiviin hiuksiin, jonka jälkeen hiukset föönataan tai annetaan niiden kuivua luonnollisesti. Jos halutaan mahdollisimman runsas ja tuuhea lopputulos, tuotetta suihkutetaan märkiin hiuksiin ja hiukset föönataan ilmavasti, mielellään päätä alaspäin pitäen. Kun tuotetta käytetään kuiviin hiuksiin, yksi vinkki on laittaa suihketta hiussuortuvaan ja kiertää suortuva sitten sormien ympärille. Näin saadaan luotua kevyitä laineita. Suolavesisuihkeella saa halutessaan hyvin esiin luonnonkiharat.

Suolavesisuihke soveltuu niin lyhyille kuin pitkillekin hiuksille. Se sopii mainiosti myös miehille, jotka haluavat rennon ja huolettoman kampauksen. 

Tuote on vegaaninen.

Tarkoitus
Antaa hiuksille luonnollista volyymia, rakennetta ja pitoa.
Käyttöohje
Suihkuta kosteisiin tai kuiviin hiuksiin. Anna kuivua luonnollisesti tai föönaa
Hajusteet
Hypoparfum®
Hiustyyppi
Normaali; Ohut; Värjätty
Sopii myös
Miehet

Aqua, VP/VA Copolymer, Magnesium Sulfate, Phenoxyethanol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Sodium Benzoate, C12-15 Pareth-12, Propylene Glycol, Citric Acid, Fucus Vesiculosus Extract, Parfum, CI 42090.

Arvosana

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu

Ensi vaikutelmani suolavesisuihkeesta: haisee hieltä! Tuntuu oudolta ajatukselta suihkuttaa tätä hien hajua koko päähän.

Ihana puhdas tuoksu, joka ei ole liian voimakas. Karhentaa liukkaat hiukset ja tuo enemmän suihkutettuna esille luonnonkiharaa. Yllättävän miellyttävä käyttää!

Hei Eija! Kiitos viestistäsi. Tuote on tilapäisesti loppuunmyyty ja palaa alustavasti myyntiin v 23.

Voi ei! Loppuunmyyty. Koska saatte lisää? Voiko tiauksen tehdä odottamaan tuotetta?

Hei Sirpa! Kiitos viestistäsi. Magnesium sulfate on curly girl -metodin mukaan sallittu ainesosa. Kuten kaikkien curly girl -metodiin sopivien tuotteiden kohdalla juuri itselle sopivat tuotteet löytyvät parhaiten kokeilemalla.

Lataa lisää