loader
series logo

Tuuheuttava muotoilusuihke

7,90 € / 150 ml

Tuuheuttava muotoilusuihke antaa luonnollista tuuheutta ja nostetta ohuille hiuksille. Suihkuta lyhyiden tai keskipitkien hiusten tyveen, föönaa ja muotoile haluamallasi tavalla.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Tuotesarja
Hair Care
Tuotteesta

Tuuheuttava muotoilusuihke kohottaa ja tuo tuuheutta ohuille ja hennoille hiuksille. Suihke kohottaa hiuksia tyvestä ja tuo siten kampaukseen runsautta ja luonnollista ilmavuutta. 

Suihketta on helppo levittää pumppupullosta ja sen kevyt koostumus sisältää myös hiuksia kosteuttavia ainesosia, glyseriiniä sekä betaiinia. 

Suihke on kehitetty erityisesti lyhyille ja puolipitkille hiuksille, mutta sitä voi käyttää myös pitkille hiuksille. Suihkauta pullosta pyyhekuivien hiusten tyveen ja föönaa hiukset. Halutessasi voit föönata hiukset pää alaspäin, jolloin hiuksiin tulee mahdollisimman paljon ilmavuutta.

Suihkeessa on mieto ja raikas unisex-tuoksu, joten se sopii niin naisten kuin miesten hiusten muotoiluun.

Tuuheuttava muotoilusuihke on vegaaninen tuote.

Tarkoitus
Suihke tuo kampaukseen tuuheutta ja kohottaa ohuita hiuksia.
Käyttöohje
Suihkuta pyyhekuivien hiusten tyveen ja föönaa hiukset tuuheiksi.
Hajusteet
Hypoparfum®
Hiustyyppi
Ohut; Normaali; Värjätty; Rasvoittuva; Harmaa; Kuiva & vahingoittunut
Sopii myös
Miehet

Aqua, VP/VA Copolymer, Acrylates/C1-2 Succinates/Hydroxyacrylates Copolymer, Glycerin, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Phenoxyethanol, Betaine, Sodium Hydroxide, Ethylhexylglycerin, Benzoic Acid, Parfum

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu
Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Todella hyvä tuote omalle ohuelle siimalle. Pari suihkausta hiusten tyveen ja kuivauksen/muotoilraudan jälkeen hiuksissa on toivottu muoto. Päivittäin käytössä!

Aivan mahtava tuote! Mulla on paljon hienosta raskasta hiusta mikä on ongelma eli ei nouse vaan nuolee päätä ja lakkaa menee tosi paljon. Tämä tuote on pelastus enkä aina edes föönaa pesun jälkeen ja on silti pörheä ja helposti laitettava.