loader

Tuuheuttava geeli

3924

Tuuheuttava geeli tuo runsautta ohuille hiuksille. Se antaa lyhyiden ja puolipitkien hiusten kampauksiin joustavaa tukea ja kuohkeutta.

9,50 € / 100 ml

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Lisää suosikkituotteeksi

4,8 / 5

Perustuu 5 tuotearvioon. Näytä tuotearviot

Todella hyvin toimii, laitan pyyhekuiviin hiuksiin kuivaan ja muotoilen, jonka jälkeen lisään tuotetta vielä kuiviin hiuksiin saan hiuksille lopputuloksen, eikä tunnu tahmealta ja raskaalta, eikä tarvitse laittaa paljoa

Teija M.

Dermosil Tuuheuttava geeli sopii lyhyiden ja puolipitkien hiusten muotoiluun ja tuomaan kampaukseen tuuheutta ja ilmavuutta. Geeli tuo hiuksiin joustavaa tukea, eikä tee hiuksia kovan ja jäykän tuntuisiksi. Tuuheuttava geeli sopii kaikille hiuslaaduille, mutta erityisesti ohuille ja hennoille hiuksille.

Geeli sisältää hiuksia suojaavaa ja kosteutta sitovaa pantenolia.

Hurmaavat valkoiset geelihelmet muuttuvat kiiltäväksi tasaiseksi geeliksi pakkauksen pumppumekanismissa. Pumppaa pullosta pieni määrä geeliä ja hiero sitä sormien välissä. Levitä geeliä sormien avulla kuivien tai kosteiden hiusten tyveen, lähelle hiuspohjaa. Lisää geeliä tarvittaessa. Tuuheimman lopputuloksen saat, kun muotoilet hiukset föönaamalla.

Geeli on hajustamaton tuote.

Tuotesarja: series logo

Kategoria: Tuuheuttavat tuotteet

Tarkoitus: Tuuheuttava geeli hiusten muotoiluun.

Käyttöohje: Työstä geeliä sormenpäiden välissä ja levitä sormilla hiusten tyveen. Föönaa hiukset kuohkeamman lopputuloksen saamiseksi.

Hiustyyppi: Kuiva & vahingoittunut; Ohut; Normaali; Harmaa

Hajusteet: Hajustamaton

Aqua, Alcohol Denat, Propanediol, Styrene/VP Copolymer, VP/VA Copolymer, Polyquaternium-11, Triethanolamine, Carbomer, Phenoxyethanol, Panthenol, Disodium EDTA, Ethylhexylglycerin, L-Pantolactone, Citric Acid

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Suosittelemme sinulle

Joulu
(2)
2255

Joulun tuoksuja

9,90 € / 2 x 250 ml

Osta
Joulu
(1)
22761

Mauri Kunnas Living Käsisaippua

7,50 € / 500 ml

Osta
Joulu
(0)
22552

Cardamom Käsisaippua

4,90 € / 250 ml

Osta
Joulu
(3)
2263

Viileä lumiukko

9,90 € / 500 ml, 75 ml

Osta

Arvosana ja kommentit

4,8/5

reviewer avatar
Mira P. 01.08.2020

Toimii, eikä tee hiuksista likaisen oloisia. Laitan pyyhekuiviin hiuksiin ja föönaan pää alaspäin jolloin kohottaa tyveä huomattavasti.

reviewer avatar
Teija M. 28.05.2020

Todella hyvin toimii, laitan pyyhekuiviin hiuksiin kuivaan ja muotoilen, jonka jälkeen lisään tuotetta vielä kuiviin hiuksiin saan hiuksille lopputuloksen, eikä tunnu tahmealta ja raskaalta, eikä tarvitse laittaa paljoa

reviewer avatar
Aino N. 05.04.2020

Levitän tuotteen pesun jälkeen jo lähes kuivuneen tukan tyveen. Vähän jakaukseen ulkoapäin ja pääosin hiuspohjan lähelle altapäin. En jaksa föönata, mutta toimii silti. Pitää vaan muistaa muutamia kertoja haroa hiuksia alhaalta hiuspohjasta ylös- ja ulospäin. Siten saa tuuheuden muodostumaan ja pysymään, eivätkä hiukset kimppuunnu.

reviewer avatar
Tarja R. 05.11.2019

Kohottaa tyveä lupauksen mukaan, kunhan parin kokeilun jälkeen löytää omille hiuksille sopivan kosteustason - parhaiten toimii kun laittaa nopeasti pyyhekuivauksen jälkeen ja sitten föönaa pää alaspäin. Tuote kuivattaa päänahkaa, joten tosi varovainen pitää herkän päänahan kanssa olla ettei hiero ainetta missään nimessä päänahkaan. Kutina alkaa heti föönauksen jälkeen...Käytän silloin tällöin...mutta en tilaisi toistamiseen.

reviewer avatar
Heli N. 14.07.2019

Tästä tuli heti yksi suosikkini