loader
series logo

Hiuslenkit

5,90 € / 8 kpl

Läpinäkyvät muoviset hiuslenkit pysyvät hyvin paikallaan, säilyttävät kimmoisuutensa eivätkä kuluta hiusta tai takerru niihin. Kestävät ja huomaamattomat. Sopivat muun muassa kampauksiin ja urheiluun.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Tuotesarja
Accessories
Tuotteesta

Läpinäkyvät muoviset Dermosil Hiuslenkit ovat mainio tuote hiusten laittoon. Hiuslenkit pysyvät hyvin paikallaan, säilyttävät kimmoisuutensa ja mikä tärkeintä, hiuslenkit eivät kuluta hiusta. Kokeile - näihin hiuslenkkeihin ihastut!

Dermosil Hiuslenkit on valmistettu läpinäkyvästä kierrätettävästä muovimateriaalista, joka säilyttää kimmoisuutensa satoja käyttökertoja. Hiuslenkit joustavat ja niitä voit kiertää hiusten ympärille kaksi tai kolme kertaa tarpeen mukaan.

Hiuslenkit eivät luista hiuksista, minkä vuoksi ne sopivat hyvin esimerkiksi urheiluun. Läpinäkyvä materiaali tekee hiuslenkeistä huomaamattomia hiuksissa. Voit käyttää Hiuslenkkiä myös varmana ja paikallaan pysyvänä pohjahiuslenkkinä toisen hiuslenkin alla.

Dermosil Hiuslenkit ovat hiuksille ystävällisiä. Ne eivät kuluta hiusta eivätkä takerru hiuksiin. Pakkaus sisältää 8 hiuslenkkiä, halkaisija n. 4 cm, leveys n.4 mm.

Tarkoitus
Hiusten laittoon, 8 kpl hiuslenkkejä.
Käyttöohje
Venytä joustavia muovisia hiuslenkkejä ja kierrä hiusten ympäri. Hiuslenkit eivät sotkeennu hiuksiin eivätkä kuluta hiusta. Pysyvät hyvin paikallaan.

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu

Ruskeita kaipailen myös takaisin. Tilasin näitä viime kerralla ja ensimmäinen hajosi heti kun venytin. Testasin muut lenksut ja vaikuttivat siltä että kestävät, harmittaa silti tuo yhden rikki menneen puolesta koska ovat aika arvokkaita 🤷🏼‍♀️

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Alkuun nämä molemmat väri kirkas ja ruskea on jämäköitä ja pitää hyvin, mutta venyvät kyllä käytön aikana käyttökelvottomaksi. Nyt löysin pari ruskeaa, jota on muuta vielä ihan ok kokoisia, mutta ovat kovettuneet ja vanhentuneet käyttökevottomaksi. Eivät nyt ole kuitenkaan kun ehkä pari vuotta ollut laatikossa. Minusta laatu aika heikkoa, ajatellen kuitenkin, että on melko arvokas yksikköhinta näillä.

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Ei ihan niin kestäviä kun ennen värikkäät olivat, mutta hyviä ovat nämäkin. Suuren miinuksen annan kumminkin värittömyydestä. Monesti saanut kontata lattialla etsien tippunutta lenkkiä. Toivoisin siis värikkäät lenkit takaisin.

Ruskeat takaisin valikoimaan

Hyviä ovat mutta toivoisin ruskeat hiuslenkit takaisin. Värittömät häviävät helposti.

Lataa lisää