Hiuslenkit

5,90 € / 8 kpl

Läpinäkyvät muoviset hiuslenkit pysyvät hyvin paikallaan, säilyttävät kimmoisuutensa eivätkä kuluta hiusta tai takerru niihin. Kestävät ja huomaamattomat. Sopivat muun muassa kampauksiin ja urheiluun.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.
Tuotesarja
Accessories
Tuotteesta

Läpinäkyvät muoviset Dermosil Hiuslenkit ovat mainio tuote hiusten laittoon. Hiuslenkit pysyvät hyvin paikallaan, säilyttävät kimmoisuutensa ja mikä tärkeintä, hiuslenkit eivät kuluta hiusta. Kokeile - näihin hiuslenkkeihin ihastut!

Dermosil Hiuslenkit on valmistettu läpinäkyvästä kierrätettävästä muovimateriaalista, joka säilyttää kimmoisuutensa satoja käyttökertoja. Hiuslenkit joustavat ja niitä voit kiertää hiusten ympärille kaksi tai kolme kertaa tarpeen mukaan.

Hiuslenkit eivät luista hiuksista, minkä vuoksi ne sopivat hyvin esimerkiksi urheiluun. Läpinäkyvä materiaali tekee hiuslenkeistä huomaamattomia hiuksissa. Voit käyttää Hiuslenkkiä myös varmana ja paikallaan pysyvänä pohjahiuslenkkinä toisen hiuslenkin alla.

Dermosil Hiuslenkit ovat hiuksille ystävällisiä. Ne eivät kuluta hiusta eivätkä takerru hiuksiin. Pakkaus sisältää 8 hiuslenkkiä, halkaisija n. 4 cm, leveys n.4 mm.

Tarkoitus
Hiusten laittoon, 8 kpl hiuslenkkejä.
Käyttöohje
Venytä joustavia muovisia hiuslenkkejä ja kierrä hiusten ympäri. Hiuslenkit eivät sotkeennu hiuksiin eivätkä kuluta hiusta. Pysyvät hyvin paikallaan.

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu

Kuvassa lakan sävy on hieman erilainen kuin minulla varpaankynsissä. Kiva väri silti :)

Ruskeat hiuslenkit olivat parempia, ne takaisin valikoimaan! Ruskeiden loputtua tilasin näitä kirkkaita (sameita) ja ne ovat kyllä parempia kuin markettien samantyyliset hiuslenkit mutta ruskeissa oli jotenkin erilainen, kestävämpi materiaali.

Aivan loistavia! Parhaita kestävyydeltään. Koko perhe käyttää näitä. Lenkit kuitenkin häviävät helposti, koska kirkas väri on niin huomaamaton. Toivottavasti saamme ruskeat lenkit takaisin. :)

Aivan parhaita lenkkejä! Ei kovetu eikä katkea, paranee vaan ajan kanssa kun vähän pehmenevät käytössä. Nyt on pakko taas tilata lisää, tuppaavat katoilemaan koska ovat niin huomaamattomia.

Tästä tuotteesta olisi ollut kiva tietää montako prosenttia on aloeveraa. Tässä oli niin paljon keikkea muutakin seassa. Suosin sellaista geeliä, jossa on mahdollisimman paljon aloe veraa.

Lataa lisää

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Vitamin E Puhdistusvaahto

7,20 € / 150 ml

Kasvopesu

5,20 € / 250 ml

Keittiökäsisaippua täyttöpussi

4,30 € / 500 ml

Maximizing Moist Proof ripsiväri

9,80 € / 10 ml