Hiuspohjan hierontaharja

3,90 € / 9,5 x 7 cm

Hyvinvoiva hiuspohja on perusta kauniille hiuksille. Hierontaharja auttaa pitämään hiukset ja hiuspohjan terveenä ja puhtaana. Se edistää hiusten kasvua sekä auttaa ehkäisemään hilsettä.

Tuotesarja
Accessories
Tuotteesta

Dermosil Hiuspohjan hierontaharjan nystyrät irrottavat hellävaraisesti kuollutta ihosolukkoa päänahan pinnasta ja auttavat siten pitämään hiukset ja hiuspohjan terveenä ja puhtaana. 

Kevyt hieronta kiihdyttää hiuspohjan verenkiertoa, mikä tukee hiuspohjan ja hiusten hyvinvointia sekä hiusten kasvua. Hieronta irrottaa kuollutta ihosolukkoa sekä hiuspohjaan kertynyttä rasvaisuutta. Hiuspohjan hieronta auttaa myös hilseen ehkäisyssä.

Hiero hiuspohjaa harjalla kevyin pyörivin liikkein. Hierontaharjaa voi käyttää kuivalla iholla mutta myös märkiin hiuksiin yhdessä shampoon tai hoitoaineen kanssa.

Hierontaharjaa voi käyttää sekä aikuisten että lasten hiuspohjan hoitoon.

Tarkoitus
Hoitamaan hiuspohjaa ja hiusta.
Käyttöohje
Hiero hiuspohjaa hierontaharjalla kevyin pyörivin liikkein. Voidaan käyttää sekä kuivalla iholla että märkiin hiuksiin yhdessä shampoon tai hoitoaineen kanssa.

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu

Miellyttävä käyttää, hyvä käteen ja hieroo miellyttävästo päänahkaa. Miinus siitä, että shampoota/hoitoainetta ja vettä pääsee harjasosan alle eikä sitä saa huuhdeltua/puristettua kunnolla. Miten kauan menee että muovien välissä alkaa muhia jotain...

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Hyvää matkaa

2,70 €

Hiuslenkit

5,90 €

Pyöröharja

13,90 €