loader
series logo

Hiuspohjaa tasapainottava seerumi

9,90 € / 125 ml

Seerumi auttaa ehkäisemään hilseen muodostumista ja rauhoittaa ja kosteuttaa ärtynyttä ihoa. Levitetään suoraan hiuspohjaan. Imeytyy nopeasti. Sisältää mm. betaiinia ja pantenolia.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena lisätäksesi tuotteen suosikkituoteisiisi.

Tuotesarja
Hair Care
Tuotteesta

Ärtyneen, kutiavan ja hilseilevän hiuspohjan paras apu on puhdistus. Sen lisäksi hiuspohja voi kaivata lisäkosteutta aivan samalla tavalla kuin iho muualla kehossamme.

Dermosil Hiuspohjaa tasapainottava seerumi rauhoittaa ja kosteuttaa ärtynyttä ihoa sekä auttaa ehkäisemään hilseen muodostumista. Hiuspohjan kosteustasapaino palautuu ja paranee, kun seerumia käytetään säännöllisesti.

Seerumi sisältää muun muassa salisyylihappoa ja maitohappoa, joka vähentää hilseilyä sekä hoitaa ja kosteuttaa hiuspohjaa. Ainesosat, kuten betaiini ja pantenoli, huolehtivat ihon ja hiusten hyvinvoinnista. Mentoli ja rosmariiniöljy virkistävät ihoa.

Seerumia levitetään suoraan hiuspohjaan ja hierotaan sormenpäillä ihoon. Seerumi imeytyy nopeasti ja tuo iholle raikkaan tunteen.

Seerumi on riittoisaa ja sitä kannattaa levittää pieniä määriä kerrallaan. Seerumia ei huuhdella pois, vaan tarvittaessa sitä voi levittää päänahkaan useita kertoja päivässä. Ravistettava ennen käyttöä.

Tuote on vegaaninen.

Tarkoitus
Ärtyneen, hilseilevän ja kutiavan hiuspohjan hoitoon.
Käyttöohje
Ravista pulloa ennen käyttöä. Seerumin koostumus on melko juoksevaa, joten annostele seerumia pullosta varovasti suoraan hiuspohjalle. Pullon suuaukko avataan kiertämällä kapeaa kärkiosaa. Mitä enemmän korkkia kiertää, sitä suuremmalle pullon suu avautuu. Hiero seerumia pieni määrä kerrallaan sormenpäiden avulla hiuspohjaan. Seerumi imeytyy nopeasti, eikä sitä huuhdella pois.
Hajusteet
Luonnollisia hajusteita
Hiustyyppi
Herkkä; Normaali; Rasvoittuva; Kuiva & vahingoittunut

Aqua, Alcohol Denat., Propylene Glycol, Polysorbate 20, Betaine, Panthenol, Climbazole, Menthyl Lactate, Menthol, Phenoxyethanol, Biosaccharide Gum-1, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Salicylic Acid, Tocopheryl Acetate, Limonene, Lactic Acid, Sodium Hydroxide

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu sisään

Ihan huipputuote päänahkani hilseen poistoon, hilse väheni huomattavasti. Hilse palasi heti kun pullo tyhjeni.

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Tämä toimi todella hyvin kuivan päänahkani hoitoon ja hilseily hävisi. Tämä auttoi myös mieheni psoriasiksen hoitoon.

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Mieheni luottotuote, auttaa kutiavaa ja hilseilevää päänahkaa.

Olennaisin käyttöohje korkin aukaisusta puuttuu pullosta ja käyttäjällä koko vartalo sai hoitoa kun neste valui kaulaa pitkin alas päin. Koostumus voisi olla vähän ”paksumpaa” Sisältö tyhjeni liian nopeasti...

Propylene glycolin ja limonenen kun saisi tästä pois niin voisi taas tilata (eniten herkistävät ainesosat pois)

Lataa lisää