loader
series logo

Nature Shampoo, Ecocert Cosmos organic

7,70 € / 250 ml

Kuivia ja hauraita hiuksia hemmotteleva shampoo pesee hiukset luonnollisen puhtaiksi ja kiiltäviksi. Koivunmahla ja betaiini hoitavat hiuksien lisäksi myös hiuspohjaa. Vegaaninen ja silikoniton.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena lisätäksesi tuotteen suosikkituoteisiisi.

Katso myös:

Tuotesarja
Nature
Tuotteesta

Dermosil Nature Shampoo, Ecocert Cosmos organic puhdistaa kuivat ja hauraat hiukset pehmeästi ja auttaa palauttamaan niille luonnollisen kiillon. Shampoo sisältää kotimaista koivunmahlaa sekä betaiinia.

Koivunmahla huolehtii sekä hiusten että hiuspohjan hyvinvoinnista. Se antaa hiuksille kiiltoa, joustavuutta ja volyymia. Betaiini lisää hiusten kiiltoa ja kosteuttaa niitä. Shampoon koostumus kosteuttaa ja ravitsee hiuspohjaa ja se sopii erinomaisesti kuivien ja hauraiden hiusten hoitoon.

Shampoossa on kevyen hedelmäinen, aprikoosin, persikan ja omenan tuoksu.

Nature Shampoon ainesosista 97,5 % on luonnollista alkuperää ja 20,2 % tuotteen ainesosista on tuotettu luonnonmukaisesti. Ei sisällä silikoneja. Vegaaninen tuote.

Tarkoitus
Silikoniton shampoo hiusten pesuun.
Käyttöohje
Hiero shampoota kosteisiin hiuksiin, vaahdota ja huuhtele haalealla vedellä.
Hajusteet
Hypoparfum®
Hiustyyppi
Normaali; Ohut; Värjätty
Sertifikaatti

Aqua, Betula Pendula Sap, Sodium Lauryl Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Ammonium Lauryl Sulfate, Glycerin, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Betaine, Sodium Chloride, Parfum, Sodium Benzoate, Sodium Dehydroacetate, Citric Acid

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu sisään

Sulfaattien käyttöä perusteltiin aiemmassa kommentissa sillä, että "Sulfaatit ovat tehokkaita peseviä ainesosia". Aiempi resepti pesi hiukset äärimmäisen hyvin ilman sulfaatteja. Miksi yrittää tehostaa tuotetta, johon ollaan tyytyväisiä?

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Lisätty sulffaatteja, en voi enää käyttää, kamala kutina. Ennen oli suosikkini ja ostin aina monta pulloa kerralla.

Olisi hienoa, että teiltä löytyisi edes yksi sulfaatiton shampoo. Itse olen todella allerginen sulfaatille, enkä voi käyttää mitään tuotteita missä sitä on. On muuten yksi koko ajan lisääntyvä allergia, kun ihmiset herkistyvät kemikaaleille. Moni ei edes tiedä allergiastaan, ihmettelee vain miksi kasvot täynnä näppyjä. Voin tilata teiltä vain meikkejä ja rasvoja tästä syystä (miehelle shampoota). Tilaisin enemmänkin jos sopivia tuotteita löytyisi.

Tämä on yksi suosikki tuotteen. Olen hajuherkkä ja tuotteessa on pieni tuoksu, mutta luonnollinen, jonka kestän. Kutiseva päänahkani tykkää tuotteesta ja pesee hiukset puhtaaksi.

Voi mitä uudistuksia, en taida tilata täältä enää mitään. Näemmä kaikki suosikkituotteet on pilattu :(

Lataa lisää