loader
Uusi
series logo

Suolashampoo

7,90 € / 200 ml

Mineraalirikas Suolashampoo syväpuhdistaa tehokkaasti hiuspohjaa ja hiuksia tasapainottaen samalla hiuspohjan talineritystä. Tekee hiuksista kiiltävät, tuuheat ja elinvoimaiset.

Väliaikaisesti loppuunmyyty. Palaa alustavasti myyntiin v 40.
Tuotesarja
Hair Care
Tuotteesta

Dermosil Suolashampoo on tehokas ja hellävarainen pesutuote hiuksille ja hiuspohjalle. Shampoon sisältämä mineraalirikas merisuola tekee shampoosta ainutlaatuisen ja hiukset tuntuvat pesun jälkeen uskomattoman puhtailta, kiiltäviltä ja tuuheilta.

Suolashampoon sisältämä merisuola on luonnon oma detox-ominaisuuksia sisältävä tehoaine. Se syväpuhdistaa tehokkaasti epäpuhtauksia hiuspohjasta ja hiuksista, kuten esimerkiksi muotoilutuotteiden jäämiä ja talia.

Merisuola sisältää runsaasti mineraaleja, kuten magnesiumia, natriumia ja kaliumia, jotka rauhoittavat hiuspohjaa ja tasapainottavat talineritystä samalla, kun ne ravitsevat ja hoitavat sekä hiuksia että hiuspohjaa. Hiukset tuntuvat puhtaammilta ja raikkaammilta pidempään. Suolashampoo antaa hiuksille ainutlaatuisen kauniin kiillon ja tekee niistä tuuheat, ilmavat ja elinvoimaiset.

Shampoon pakkauksen valinnassa on kiinnitetty erityistä huomiota siihen, että kansi on helppo ja käytännöllinen avata suihkussa nostamalla kansi auki vaivattomasti ilman ruuvausta.

Tuotteella on vastustamattoman raikas tuoksu, jossa on aavistus vesililjaa ja bergamottia.

Tuote on vegaaninen.

Tarkoitus
Hiusten syväpuhdistavaan pesuun.
Käyttöohje
Annostele noin teelusikan kokoinen määrä shampoota kämmenelle ja levitä märkiin hiuksiin ja hiuspohjaan. Hiero shampoo hiuspohjaan pyörivin liikkein, vaahdota ja huuhtele huolellisesti. Halutessasi runsaammin vaahtoa, lisää enemmän vettä hiuksiisi, jolloin vaahtoa syntyy enemmän. Suosittelemme käyttämään shampoopesun jälkeen hoitoainetta tai hiusnaamiota tuomaan lisäkosteutusta hiuksille. Sopii käytettäväksi noin kerran viikossa.
Hajusteet
Miedosti hajustettu
Hiustyyppi
Normaali; Ohut; Rasvoittuva; Harmaa

Maris Sal, Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Sodium Cocoamphoacetate, Cocamidopropyl Betaine, Phenoxyethanol, Parfum, Citric Acid, Ethylhexylglycerin, Sodium Benzoate

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu
Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Omille pitkille käsitellyille hiuksille oli turhankin tuhti, vaati paljon hoitoainetta päälle. Psorista kärsivä miesystävä on haltioissaan, ensimmäinen tuote josta on todellakin apua kutinaan ja hilseeseen, sekä toki myös puhdistaa hiukset. Annosteluohje on liian suuri, hyvän vaahtoutuvuuden vuoksi aivan herneen kokoinen nokare riittää.

Ihan mielettömän hyvä tuote, päänahkani on kutissut vuosikausi ja mistään ei ole ollut kunnon apua ja nyt löytyi tuote joka tuntuu muutaman viikon käytön jälkeen taivaan lahjalta. Toivon todellakin, että tämä jää valikoimasn!

Koostumukseltaan ja tuoksultaan aivan ihana tuote. Samaa tuoksumaailmaa toivoisin muihinkin tuotteisiin.

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Pitkästä aikaa ihan huippu tuote! Toivottavasti palaa valikoimiin pian. 😊

Nyt olette onnistuneet tekemään hyvän shampoon. Miellyttävän tuntuinen, pesee puhtaaksi ja huuhtoutuun hyvin pois. Kumpa saisitte tämän pumppu pulloon tai tuubiin, niin olisi hygienisempi käyttää.

Lataa lisää