loader
series logo

Nature Shampoo 30 ml, Ecocert Cosmos organic

2,00 € / 30 ml

Kuivia ja hauraita hiuksia hemmotteleva shampoo pesee hiukset luonnollisen puhtaiksi ja kiiltäviksi. Kätevä minituubi on helppo ottaa matkalle mukaan. Vegaaninen ja silikoniton.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena lisätäksesi tuotteen suosikkituoteisiisi.

Katso myös:

Tuotesarja
Nature
Tuotteesta

Nature Shampoo 30 ml, Ecocert Cosmos organic puhdistaa kuivat ja hauraat hiukset pehmeästi ja auttaa palauttamaan niille luonnollisen kiillon. Kätevä minituubi on helppo napata myös matkalle mukaan!

Shampoo sisältää kotimaista koivunmahlaa, joka huolehtii sekä hiusten että hiuspohjan hyvinvoinnista. Se antaa hiuksille kiiltoa, joustavuutta ja volyymia. Betaiini lisää hiusten kiiltoa ja kosteuttaa niitä. Shampoon koostumus kosteuttaa ja ravitsee hiuspohjaa ja se sopii erinomaisesti kuivien ja hauraiden hiusten hoitoon.

Shampoossa on kevyen hedelmäinen, aprikoosin, persikan ja omenan tuoksu.

Nature Shampoon ainesosista 97,5 % on luonnollista alkuperää ja 20,2 % ainesosista on tuotettu luonnonmukaisesti. Ei sisällä silikoneja. Vegaaninen tuote.

Tarkoitus
Hiusten pesuun.
Käyttöohje
Hiero shampoota kosteisiin hiuksiin, vaahdota ja huuhtele haalealla vedellä.
Hajusteet
Hypoparfum®
Hiustyyppi
Normaali; Kuiva & vahingoittunut; Ohut
Sertifikaatti

Aqua, Betula Pendula Sap, Sodium Lauryl Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Ammonium Lauryl Sulfate, Glycerin, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Betaine, Sodium Chloride, Parfum, Sodium Benzoate, Sodium Dehydroacetate, Citric Acid

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu sisään

Oli ennen suosikkini kun oli sulfaatiton. Nyt ei sovi päänahalleni ja lisäksi sulfaatit kuivattavat hiukset

Hei Titta, Shampoon sisältävät sulfaatit ovat peräisin kookosöljystä sekä sertifioidusta palmuöljystä. Tuote on sertifioitu ulkopuolisen sertifiointitahon vaatimusten mukaan. Sulfaatteja käytetään myös luonnonkosmetiikassa ja ne ovat täysin turvallisia.

Miksi tässäkin pitää olla sulfaatteja vaikka on Nature sarjaa?

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Tätä edeltävä versio oli luottotuotteeni, mutta SLS:n lisäyksen myötä ei ole enää omille hiuksilleni sopinut (kuivattaa korpuksi). Onkohan alkuperäistä koostumusta enää tulossa myyntiin?