Sensitive Shampoo

5,30 € / 500 ml

Hellävarainen shampoo hentojen hiusten ja herkän hiuspohjan puhdistukseeen. Shampoo sisältää mietoja ja kosteuttavia ainesosia, joten se sopii koko perheen käyttöön. Tuote ei sisällä silikoneja.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.
Tuotesarja
Sensitive
Tuotteesta

Hajustamaton Sensitive Shampoo on kehitetty hentojen hiusten ja herkän hiuspohjan puhdistustarpeisiin. Allergia-, Iho- ja Astmaliitto on myöntänyt tuotteelle allergiatunnuksen käyttöoikeuden.

Sensitive Shampoo pesee hiukset hellävaraisesti puhtaaksi.  Shampoo sisältää mietoja tensidejä, joiden määrä on säädetty sopivaksi herkälle hiuspohjalle. Kosteuttavana ainesosana shampoossa toimii Glycereth-2 Cocoate.

Hellävarainen Shampoo sopii koko perheen käyttöön. Tuote on turvallinen myös 0–3 -vuotiaille lapsille. Shampoo ei sisällä hajusteita, väriaineita eikä silikoneja. 

Tuote on vegaaninen.

Sensitive Shampoon jälkeen suosittelemme hiustenhoitoon hajustamatonta Sensitive Hoitoainetta!

Tarkoitus
Hiusten pesuun hennoille hiuksille ja herkälle päänahalle. Hajustamaton.
Käyttöohje
Levitä kosteisiin hiuksiin, vaahdota ja huuhtele haalealla vedellä.
Hajusteet
Hajustamaton
Hiustyyppi
Herkkä; Normaali; Ohut
Sopii myös
0-3 -vuotiaat lapset; Yli 3 -vuotiaat lapset; Nuoret; Miehet

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Glycereth-2 Cocoate, Disodium Cocoamphodiacetate, Sodium Chloride, C12-15 Alkyl Lactate, Sodium Benzoate, Citric Acid, Disodium EDTA

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu

Missä tämän luottoshampoon täyttöpussi??

Hei Krista! Pahoittelen tapahtunutta. Otathan suoraan yhteyttä asiakaspalveluumme, joko puhelimitse 020 7466 400, chatisssa tai sähköpostitse info@dermosil,fi, niin voimme korvata tuotteen.

Vaikka tuote on loistavaa, niin valitettavasti pullon pumppuosat ovat olleet viime aikoina hyvin epätasalaatuisia: edellinen pysyi moitteettomana koko käytön ajan,mutta nykyistä shampoota vielä 1/4 jäljellä ja joka pumppauksella pumpun varresta nousee ruskeata ruostemönjää. Myös koko pumppumekanismi on sisältä tuossa ruosteliejussa. Muuta syytä en keksi kuin pumppujen poikkeava laatu,koska tuotetta kuitenkin säilytetään samassa paikassa ja käytetään samalla tavalla. Näiden ruostuvien pumppujen takia ei tulisi mieleenkään täyttää pulloa uudestaan. Näin on siis käynyt ennenkin, lukuisia pulloja tullut kuitenkin käytettyä.

Tämä on tosi hyvä! Miesten suihkugeeleistä vielä jos löytyisi vastaava niin olisi täydellistä. Olisi esim hyvä joululahja.

Tämä on ollut meillä koko perheen käytössä jo pitkään ja tykkäämme! Kaipaisin täyttöpussia, että voisimme vähentää muoviroskan määrää.

Lataa lisää

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Hiuspohjaa tasapainottava shampoo

7,90 € / 250 ml

Perheshampoo

5,40 € / 500 ml

Kids Shampoo

4,50 € / 250 ml