Kuivashampoo
6,50 € / 200 ml

Raikastaa hiukset helposti ja nopeasti pesukertojen välillä. Antaa hiuksille ryhtiä ja volyymia. Imee tehokkaasti rasvaa. Tuotetta suihkutetaan hiusten tyveen ja hiuspohjaan. Ravistetaan ennen käyttöä.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.
Tuotesarja
Hair Care
Tuotteesta

Dermosil Kuivashampoo raikastaa hiukset nopeasti sekä antaa niille ryhtiä ja volyymia.

Kuivashampoon avulla voi helposti ja nopeasti raikastaa hiuksia pesukertojen välillä. Kuivashampoo imee tehokkaasti rasvaa ja antaa samalla hiuksille ryhtiä ja volyymiä. 

Ravista pulloa voimakkaasti ennen käyttöä. Shampoota suihkutetaan hiusten tyveen ja hiuspohjaan noin 15–20 cm:n etäisyydeltä painamalla pullon yläosan matalampaa reunaa. Lopuksi hierotaan hiuspohjaa sormilla sekä harjataan ja muotoillaan hiukset halutulla tavalla. 

Tuote on 200 ml:n pakkauksessa. Kuivashampoossa on mieto Hypoparfum®-tuoksu. Tuote on vegaaninen.

Erittäin helposti syttyvä aerosoli. Painesäiliö: Voi revetä kuumennettaessa. Suojaa lämmöltä, kuumilta pinnoilta, kipinöiltä, avotulelta ja muilta sytytyslähteiltä. Tupakointi kielletty. Ei saa suihkuttaa avotuleen tai muuhun sytytyslähteeseen. Ei saa puhkaista tai polttaa edes tyhjänä. Suojaa auringonvalolta. Ei saa altistaa yli 50 °C/122 °F lämpötiloille. Säilytä lasten ulottumattomissa.

VAARA

Tarkoitus
Raikastaa hiukset nopeasti pesukertojen välillä. Imee tehokkaasti rasvaa ja antaa hiuksille ryhtiä ja volyymia.
Käyttöohje
Ravista pulloa voimakkaasti ja suihkuta noin 15–20 cm etäisyydeltä hiusten tyveen sekä hiuspohjaan painamalla pullon yläosan matalampaa reunaa. Hiero shampoo hiuspohjaan sormilla. Harjaa ja muotoile hiukset tavalliseen tapaan.
Hajusteet
Hypoparfum®
Hiustyyppi
Normaali; Rasvoittuva; Ohut
Sopii myös
Miehet

Butane, Isobutane, Propane, Alcohol Denat., Tapioca Starch, Aqua, Silica, Isopropyl Myristate, Polyurethane-14, AMP-Acrylates Copolymer, Polymethylsilsesquioxane , Parfum, Aminomethyl Propanol, Tocopherol, BHT

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu

Jättää hiukset tahmaiseksi. En tykkää

Paras kuivashampoo mitä olen käyttänyt.

Edelleen ihan paras, luottotuote!

Olen testannut useaa eri kuivashampoota ja tämä on niistä kaikista ehdottomasti paras. Toimii loistavasti ja antaa raikkaan tunteen päänahkaan. Mieto tuoksu on plussaa.

Tosi hyvä kuivashampoo! Uskaltaa tämän kanssa päivällä siirtää hiustenpesua😁

Lataa lisää

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Good Hair Day Kuivashampoo

Hinta 6,50 € / 200 ml