Good Hair Day Kuivashampoo
Hinta 6,50 € / 200 ml

Tehokas kuivashampoo raikastaa hiukset pesukertojen välillä. Ravista pulloa ja suihkuta tuotetta hiusten tyveen ja hiuspohjaan, jolloin se imee talia, antaa tukea, tuuheutta ja volyymia hiuksille.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.
Tuotesarja
Hair Care
Tuotteesta

Dermosil Good Hair Day Kuivashampoo pelastaa huonon hiuspäivän. Kuivashampoo imee hiuspohjasta hiuksiin tarttuvaa talia ja epäpuhtauksia, joten se saa hiukset tuntumaan vähemmän rasvaisilta ja raikkaammilta. Sen avulla voit nopeasti raikastaa hiukset ja ehostaa kampausta pesukertojen välillä.

Ravista pulloa voimakkaasti ennen käyttöä.  Paina pullon yläosan matalampaa reunaa ja suihkuta Kuivashampoota hiusten tyveen ja hiuspohjaan noin 15-20 sentin etäisyydeltä painamalla pullon yläosan matalampaa reunaa. Hiero hiuksia ja hiuspohjaa kevyesti sormilla ja harjaa hiukset normaaliin tapaan. Kuivashampoo antaa tukea ja volyymia hiuksille.

Kuivashampoossa on miellyttävä tuoreiden hedelmien ja kesämarjojen tuoksu.

Erittäin helposti syttyvä aerosoli. Painesäiliö: Voi revetä kuumennettaessa. Suojaa lämmöltä, kuumilta pinnoilta, kipinöiltä, avotulelta ja muilta sytytyslähteiltä. Tupakointi kielletty. Ei saa suihkuttaa avotuleen tai muuhun sytytyslähteeseen. Ei saa puhkaista tai polttaa edes tyhjänä. Suojaa auringonvalolta. Ei saa altistaa yli 50 °C/122 °F lämpötiloille. Säilytä lasten ulottumattomissa.

Tarkoitus
Raikastaa hiukset pesukertojen välillä.
Käyttöohje
Ravista pulloa voimakkaasti ja suihkuta noin 15–20 cm etäisyydeltä hiusten tyveen sekä hiuspohjaan painamalla pullon yläosan matalampaa reunaa. Hiero shampoota hiuksiin ja hiuspohjaan sormilla ja kampaa hiukset tavalliseen tapaan.
Hajusteet
Miedosti hajustettu
Hiustyyppi
Normaali; Ohut; Värjätty; Rasvoittuva; Harmaa

Butane, Isobutane, Propane, Alcohol Denat., Tapioca Starch, Aqua, Silica, Isopropyl Myristate, Parfum, Polyurethane-14, AMP-Acrylates Copolymer, Polymethylsilsesquioxane, D-Limonene, Aminomethyl Propanol

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu

Tämä tuote ei vastannut lainkaan odotuksia.Purkki ensinnäkin tyhjentyi lähes ensi suihkaisulla.Normaali kuivashampoo kestää moneen kertaan.Kuivashampoo ei puhdistanut yhtään.Pari muutakin ryhmäläistä oli pettynyt tuotteeseen.Tätä emme enää tilaa.

Ihana tuoksu ja raikas lopputulos!

Hei Sonja! Aloe Geelimme on mahdollisimman lähellä suoraan luonnosta saatavaa aloe geeliä. Valmistukseen käytetään uutetta (Aloe Barbadensis Leaf Juice), joka on kasvista saatava ainesosa tiivistettynä. Valmistuksessa tuo tiivistetty uute palautetaan alkuperäiseen pitoisuuteensa lisäämällä siihen riittävä määrä vettä. Tuote sisältää lisäksi hyvin vähäisiä määriä muita ainesosia, joilla varmistetaan tuotteen säilyvyys, saadaan lisää hoitavia vaikutuksia sekä säädetään tuotteen pH-arvoa ja koostumusta.

Hei Helmi! Tuote ei sisällä silikoneja.

Sisältääkö tuote silikoneja?

Lataa lisää

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Kuivashampoo

6,50 € / 200 ml