loader
Uusi
series logo

Tuuheuttava kuivashampoo

9,50 € / 15 g

Tuuheuttava kuivashampoo raikastaa hiukset ja tuo volyymia ja ilmavuutta hiuksiin. Erittäin hienojakoinen koostumus sisältää myös hiuksia ja hiuspohjaa hoitavia ainesosia.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Tuotesarja
Hair Care
Tuotteesta

Dermosil Tuuheuttava kuivashampoo yhdistää hiuspuuterin ja kuivashampoon parhaat ominaisuudet. Hienojakoinen kuivashampoo antaa hiuksiin volyymia ja rakennetta, mutta auttaa myös pidentämään pesuväliä ja raikastamaan hiuksia pesukertojen välillä.

Tuuheuttava kuivashampoo sisältää muun muassa tapiokatärkkelystä ja bambujauhoa, jotka imevät rasvaisuutta hiuksista ja hiuspohjasta ja saavat siten hiukset tuntumaan raikkailta ja ilmavammilta. Arginiini hoitaa hiuksia ja tekee niistä sileät ja liukkaat. Salvianlehtiuute huolehtii hiuspohjasta ja auttaa ehkäisemään hilseen muodostumista.

Erittäin hienojakoista kuivashampoota on helppo käyttää, ja pumppupullon voi ottaa huoletta myös matkalle mukaan. Pullon mekanismi toimii ilman ponnekaasua, vain kevyt painallus riittää annostelemaan sopivan määrän kuivashampoota.

Kuivashampoo sopii niin lyhyille kuin pitkillekin hiuksille.

Tuotteessa on hyvin mieto ja puhdas, vihreiden hedelmien ja kukkien tuoksu.

Kuivashampoo on vegaaninen tuote.

Tarkoitus
Tuuheuttava kuivashampoo antaa hiuksille rakennetta ja poistaa rasvaista tunnetta hiuksista ja hiuspohjasta.
Käyttöohje
Ravista pulloa. Suihkauta kevyesti pumppupulloa painamalla kuivien hiusten tyveen n. 15 cm:n etäisyydeltä. Hiero sormilla hiuspohjaan ja hiuksiin.
Hajusteet
Hypoparfum®
Hiustyyppi
Normaali; Ohut; Rasvoittuva

Tapioca Starch, Bambusa Arundinacea Stem Powder, Magnesium Stearate, Arginine, Parfum, Salvia Officinalis Leaf Extract

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu

Todella pettymys !! Laittaessa tuotetta hiuksiin puolet pölisi ympäriinsä, ei siis hiuksiin ollenkan. Eikä puhdistavaa vaikutusta.

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Teki harmaantuneista hiuksistani siniset! Pullosta tulee todella paljon tuotetta ympäriinsä. Ei jatkoon!

Pettymys. Huono tuotekuvaus. Sotkuista puuterimaista ainetta. Vaikea suunnata tiettyyn kohtaan. Vähintäänkin purkkia olisi syytä muuttaa toisenlaiseksi.

Todellinen pettymys. Tuotetiedoissa ei merkintää, että kyseessä pikemminkin hiuspuuteri. Ensimmäisinä kertoina suihkutus toimii suht' kohdennetusti, mutta seuraavina kertoina tuotetta tulee kerralla turhan paljon ja ihan ympäriinsä. Ei jatkoon.

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Hiuspuuterimainen tuote tuo hieman volyymia lupauksensa mukaisesti. Pidentää pesuväliä ja ehkäisee tukan rasvoittumista. Pullo on pieni joten sen nopea hupeneminen huolettaa. Kiva ja mieto tuoksu.

Lataa lisää