loader
series logo

Tuuheuttava shampoo

6,20 € / 250 ml

Tuuheuttava shampoo antaa eloa ja ilmavuutta latteille ja litteänä roikkuville hiuksille. Hiukset tuntuvat runsaammilta ja kuohkeammilta heti pesun jälkeen.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Tuotesarja
Hair Care
Tuotteesta

Dermosil Tuuheuttavan shampoon ylellinen koostumus vaahtoaa runsaasti ja pesee hiukset pehmeän puhtaiksi antaen niille ilmavuutta ja kuohkeutta – siis volyymia! Huomaat eron jo märissä hiuksissa, sillä ne tuntuvat kosteinakin jo kuohkeammilta.

Tuuheuttava shampoo sisältää hiuksia hoitavaa hopealehmusuutetta sekä kotimaisesta sokerijuurikkaasta saatavaa betaiinia, joka kosteuttaa tehokkaasti. Betaiini auttaa myös ehkäisemään päänahan hilseilyä ja kutinaa, sillä se ehkäisee kosteuden haihtumista iholta.

Tuuheuttavan shampoon pariksi sopii Tuuheuttava hoitoaine, joka hoitaa ja kosteuttaa hiuksia latistamatta niitä.

Tuotteessa on hedelmäinen vihreä tuoksu.

Kun haluat hiuksiin lisää volyymia, valitse Tuuheuttavan shampoon ja hoitoaineen lisäksi tuuheuttavia, volyymia antavia muotoilutuotteita, kuten Kuitumuotovaahtoa, Tuuheuttavaa geeliä ja Hiuspuuteria. Hiukset kannattaa myös föönata pää alaspäin.

Tarkoitus
Hiusten pesuun.
Käyttöohje
Levitä kosteaan päänahkaan ja hiuksiin, vaahdota ja lopuksi huuhtele haalealla vedellä.
Hajusteet
Miedosti hajustettu

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Coco-Betaine, Betaine, Tilia Tomentosa Bud Extract, Phenoxyethanol, Sodium Cocoyl Isethionate, Sodium Methyl Cocoyl Taurate, Maltooligosyl Glucoside, Citric Acid, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Ethylhexylglycerin, Sodium Chloride, Hydroxycitronellal, Alpha-Isomethyl Ionone, Geraniol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, CI 19140, CI 42051, Parfum

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu
Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Erinomainen shampoo,pesee pitkätkin hiukset puhtaaksi pienellä määrällä,ei takuta ja tuoksu on erittäin miellyttävä.Hiukset pysyvät puhtaana pitkään ja helposti harjattavina.Olen käyttänyt kampaamotuotteita vuosia,mutta nyt ne vaihtuivat tähän ja thickening tuotteisiin

Takaisinveto koski tuotteita, joiden eränumerot ja myyntiajat ovat seuraavat: Dermosil Tuuheuttava shampoo, erä 302A 07-2021 ja erä 302B 07-2021, myyntiaika 11–27.2.2019.

Olisi hienoa jos julkaisette takaisinvedettävän eränumeron 👍 Se lienee pullon pohjassa päiväyksen kanssa. Näin kuka tahansa voi tarkistaa oman pullonsa. Takaisinvetojahan silloin tällöin tulee useille toimijoille eli eihän siinä mitään kummallista ole. Joskus näissä asioissa jopa hiukan liioitellaan. Mutta eränumeron julkaisu kertoo vastuullisuudesta 👌

Hei! Tukesin uutisointi ei valitettavasti anna aivan todenmukaista kuvaa. Dermosilin shampoita voi käyttää turvallisesti. Olemme tehneet maaliskuussa yhtä Volymizing-shampoon tuote-erää koskevan takaisinvedon ja informoineet kyseisen erän tuotteita saaneita asiakkaita henkilökohtaisesti sähköpostitse ja kirjeitse.

Luin juuri äsken netistä Iltalehdestä, että Tukes on kieltänyt tämän tuotteen käyttämisen. Mainittiin muutama tuote (mm. tämä), joista sanottiin "tuotteet ovat vaarallisia tai muuten merkittävästi niitä koskevien vaatimusten vastaisia, ja ne on määrätty kerättäväksi pois kuluttajilta". Dermosilin sivuilla asiasta ei ole mainintaa, ja tuote näkyy olevan edelleen myynnissä.

Lataa lisää