loader

Sweet Winter

2296

Jopa 98 % ainesosista luonnollista alkuperää

Ylellinen joululahja luonnon parhaista ainesosista! Joulupakkaus Sweet Winter sisältää luonnon parhaat ainesosat paketoituna käsien ihoa hellivään muotoon. Käsisaippuan, käsivoiteen ja tuoksukynttilän raikkaan makeassa tuoksussa on mukana melonin vivahteita.

19,90 € / 125 ml, 290 ml, 120 g

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Lisää suosikkituotteeksi

5,0 / 5

Perustuu 1 tuotearvioon. Näytä tuotearviot

Todella kaunis ja niin miellyttävän tuoksuinen setti, että pitää tilata myös itselle, ensimmäinen tilaamani meni lahjaksi. Erinomainen ja varmasti monia miellyttävä lahjaidea! Plussaa myös luonnollisuudesta.

Marika A.

Lahjaksi luonnon parhaita ainesosia iholle

Ylellinen joululahja luonnon parhaista ainesosista! Joulupakkaus Sweet Winter sisältää luonnon parhaat ainesosat paketoituna käsien ihoa hellivään muotoon. Käsisaippuan, käsivoiteen ja tuoksukynttilän raikkaan makeassa tuoksussa on mukana melonin vivahteita. Sujauta pukinkonttiin ihoa hellivää puhtautta ja pehmeyttä luonnon parhailla ainesosilla!

Käsisaippua sokerijuurikas on luonnollisen mieto ja raikas sulfaatiton saippua käsienpesuun. Käsisaippua sisältää ihoa kosteuttavaa suomalaista betaiinia. 98 % käsisaippua ainesosista on luonnollista alkuperää. Käsisaippua sokerijuurikas on valmistettu Korsnäsissä.

Käsivoide sokerijuurikas sisältää tehokkaasti kosteuttavaa ja ihoa pehmentävää sheavoita, glyseriiniä ja suomalaista betaiinia. Käsivoiteella on raikkaan makea tuoksu, jossa mukana melonia. Käsivoiteen ainesosista 94 % on luonnollista alkuperää.

Tuotteet ovat vegaanisia.

Pitkään ja puhtaasti palava Tuoksukynttilä on valmistettu soijavahasta ja kynttilän sydän puuvillasta.

Voi aiheuttaa allergisen reaktion. Säilytä lasten ulottumattomissa. Vältettävä päästämistä ympäristöön. Valumat on kerättävä. Hävitä sisältö/pakkaus paikallisten ja kansallisten määräysten mukaisesti. Sijoita kynttilä aina palamattomalle ja lämpöä kestävälle alustalle. Sijoita kynttilä riittävän etäälle helposti syttyvistä materiaaleista, kuten verhoista. Muita esineitä, kuten esimerkiksi tulitikkuja, ei saa pudottaa kynttilään. Älä jätä koskaan palavaa kynttilää vartioimatta. Älä siirrä palavaa kynttilää. Sammuta kynttilän liekki tukahduttamalla. Jätä vähintään 3 cm:n etäisyys muihin kynttilöihin. Sisältää sitraalia, geraniolia, alfa-heksyylikanelialdehydia ja 2-bentsylideeniheptanaalia.

Polta kynttilää palamattomalla alustalla, riittävän kaukana muista esineistä. Kynttilä saa palaa maksimissaan neljä tuntia kerrallaan. Kynttilän paloaika on 28h tuntia. Sammuta tukahduttamalla ja anna jäähtyä kunnolla ennen kuin liikutat kynttilää.

Joulupakkaus Sweet Winter sisältää:

Käsisaippua sokerijuurikas, 290 ml, hypoparfum

Käsivoide sokerijuurikas, 125 ml, hypoparfum

Tuoksukynttilä, 120 g

Lahjapakkaus

Kategoria: Ihonhoito

Tarkoitus: Käsien ihon puhdistukseen ja kosteutukseen.

Hajusteet: Hypoparfum®

certificate logotype

HAND SOAP, Aqua, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Sodium Lauryl Sulfoacetate, Glycerin, Sodium Chloride, Parfum, Sodium Benzoate, Betaine, Citric Acid, Potassium Sorbate, HAND CREAM, Aqua, Butyrospermum Parkii Butter, Glyceryl Stearate SE, Diethylhexyl Carbonate, Cetearyl Alcohol, Hydrogenated Coco-Glycerides, Glycerin, Betaine, Avena Sativa Kernel Flour, Phenoxyethanol, Parfum, Ethylhexylglycerin, Xanthan Gum, Glycine Soja Oil, Tocopherol, Beta-Sitosterol, Citric Acid, Squalene

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Suosittelemme sinulle

9894

Keittiökäsisaippua retiisi

5,90 € / 290 ml

Osta
Bestseller
product image
3083

Vitamin E Puhdistusvaahto

7,90 € / 150 ml

Osta
Joulu
product image
video thumbnail
2293

X-Mas Luxury

8,50 € / 3 x 40 ml

Osta
-49%
Last Chance
product image
7082

Black Box

58,60 € 29,90 €

Osta

Tuotearvostelut

5,0/5

reviewer avatar
Marika A. 15.11.2022

Todella kaunis ja niin miellyttävän tuoksuinen setti, että pitää tilata myös itselle, ensimmäinen tilaamani meni lahjaksi. Erinomainen ja varmasti monia miellyttävä lahjaidea! Plussaa myös luonnollisuudesta.