loader

Ocean Breeze

2307

Runsaasti hoitavia mineraaleja

Raikas tuoksu vesililjasta ja bergamotista

Raikas lahja täynnä ihoa ja hiuksia hoitavia mineraaleja, kuten magnesiumia, natriumia ja kaliumia. Suolashampoo syväpuhdistaa hiukset ja hiuspohjan tehokkaasti, ja Suolasuihkugeeli hoitaa ja puhdistaa vartalon ihon hellävaraisesti.

14,90 € / 2 x 200 ml

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Lisää suosikkituotteeksi

Tuotetta ei ole vielä arvioitu

Suolashampoo ja Suolasuihkugeeli täynnä mineeralipitoista merisuolaa

Joulupakkaus Ocean Breeze kätkee sisälleen lahjan, joka on täynnä ihoa ja hiuksia hoitavia mineraaleja, kuten magnesiumia, natriumia ja kaliumia. Valikoimastakin tuttu suosikki, hiuksia tehokkaasti syväpuhdistava Suolashampoo sai rinnalleen Suolasuihkugeelin, joka hellävaraisesti puhdistaa vartalon ihon. 

Suolashampoo on tehokas pesutuote hiuksille ja hiuspohjalle. Shampoon sisältämä mineraalipitoinen merisuola tekee shampoosta ainutlaatuisen ja hiukset tuntuvat pesun jälkeen uskomattoman puhtailta, kiiltäviltä ja tuuheilta. Shampoon sisältämä merisuola on luonnon oma detox-ominaisuuksia sisältävä tehoaine. Se syväpuhdistaa tehokkaasti epäpuhtauksia hiuspohjasta ja hiuksista, kuten esimerkiksi muotoilutuotteiden jäämiä ja talia. Suolashampoon sisältämä merisuola on täynnä hiuksia hoitavia mineraaleja, kuten magnesiumia, natriumia ja kaliumia. Mineraalit rauhoittavat hiuspohjaa ja tasapainottavat talineritystä samalla, kun ne ravitsevat ja hoitavat sekä hiuksia että hiuspohjaa.

Suolasuihkugeeli puhdistaa vartalon ihon hellävaraisen tehokkaasti. Merisuola kiteet puhdistavat ja kuorivat kevyesti ihoa samalla, kun suolan sisältämät mineraalit hoitavat ja ravitsevat ihoa ylläpitäen sen kosteustasapainoa.

Molemmat tuotteet ovat tiivistetyssä muodossa, joten ne eivät sisällä lainkaan vettä erikseen lisättynä. Vettä on pelkästään tuotteiden raaka-aineissa. Tämän vuoksi niitä tarvitsee käyttää vain hyvin pienen määrän kerrallaan. Molemmilla merisuolatuotteilla on vastustamattoman raikas tuoksu, jossa on aavistus vesililjaa ja bergamottia.

Tuotteet ovat vegaanisia.

Joulupakkaus Ocean Breeze sisältää:

Suolashampoo, 200 ml, miedosti hajustettu

Suolasuihkugeeli, 200 ml, hypoparfum

Lahjapakkaus

Kategoria: Ihonhoito

Tarkoitus: Suolashampoo syväpuhdistaa hiukset ja Suolasuihkugeeli puhdistaa vartalon ihon hellävaraisesti.

Valmistusmaa: Espanja

certificate logotype

SEA SALT SHAMPOO, Maris Sal, Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Sodium Cocoamphoacetate, Cocamidopropyl Betaine, Phenoxyethanol, Parfum, Citric Acid, Ethylhexylglycerin, Sodium Benzoate, SEA SALT SHOWER GEL, Sodium Laureth Sulfate, Maris Sal, Aqua, Parfum, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol

Katso myös:

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Suosittelemme sinulle

9894

Keittiökäsisaippua retiisi

5,90 € / 290 ml

Osta
Bestseller
product image
3083

Vitamin E Puhdistusvaahto

7,90 € / 150 ml

Osta
Joulu
product image
video thumbnail
2293

X-Mas Luxury

8,50 € / 3 x 40 ml

Osta
-49%
Last Chance
product image
7082

Black Box

58,60 € 29,90 €

Osta

Tuotetta ei ole vielä arvioitu