loader

Ihotyyppitesti

5072

Tiedätkö sinä oman ihotyyppisi? Kun tiedät ihotyyppisi, sinun on helpompi valita juuri sinun ihollesi sopivat kasvojenhoitotuotteet. Testaa ihotyyppisi ja tee ihonhoidosta entistä tehokkaampaa ja palkitsevampaa.

3,50 €

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Lisää suosikkituotteeksi

Tuotetta ei ole vielä arvioitu

Ihotyyppitestin avulla testaat helposti ja nopeasti oman ihotyyppisi. Kun tiedät ihotyyppisi, sinun on helpompi valita oikeat kasvojenhoitotuotteet juuri sinun ihollesi. Oikeanlaisilla tuotteilla ihonhoito on tehokasta ja palkitsevaa.

Ihotyyppitesti sisältää kaksi testiliuskaa kasvojen ihotyypin testaamiseen ja yhden testiliuskan, jolla selvität ihosi kosteustasapainon. Testituloksista näet onko ihotyyppisi kuiva, normaali, sekaiho vai rasvainen sekä selvität ihosi kosteustasapainon. Löydät lisää tietoa eri ihotyypeistä ja ihotyypillesi sopivista tuotteista: dermosil.fi/ihotyypit

Ihotyyppitesti-pakkauksessa on testin lisäksi mukana myös ihastuttava minikokoinen Kasvopesu (30 ml), kaksi kasvoseeruminäytettä, kaksi kasvovoidenäytettä sekä näyte silmänympärysvoiteesta.

Kategoria: Ihonhoito

Tarkoitus: Testaa oma ihotyyppisi sekä ihosi kosteustasapaino.

Käyttöohje: Ihotyyppitesti: 1. Puhdista kasvojen iho. Älä lisää kasvovoidetta tai meikkiä iholle puhdistuksen jälkeen. 2. Anna ihon palautua hetki puhdistuksen jälkeen. 3. Irrota testiliuska ja paina sitä otsan iholle 20 sekunnin ajan. Irrota toinenkin liuska ja tee sama posken iholle. Älä liikuta tikkua testaamisen aikana. 4. Tarkista tulos vertaamalla testiliuskaa ympyröihin, jotka kuvastavat eri ihotyyppejä. Ihosi kosteustasapaino: 1. Tee testi puhdistetulta käsivarren tai säären iholta. 2. Irrota testiliuska ja paina sitä iholle 20 sekunnin ajan. 3. Tarkista tulos vertaamalla testiliuskaa ympyröihin, jotka kuvastavat ihosi kosteustasapainoa.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Suosittelemme sinulle

Uusi
(0)
4102

Vitamin E Käsivoide mini

3,20 € / 50 ml

Osta
Uusi
(1)
4082

Sensitive Intiimipesuvaahto

7,90 € / 150 ml

Osta
Bestseller
(53)
3083

Vitamin E Puhdistusvaahto

7,20 € / 150 ml

Osta
Uusi
(0)
9857

Käsisaippua muuttolinnut

5,90 € / 500 ml

Osta

Viimeksi katsomasi tuotteet

Tuotetta ei ole vielä arvioitu