loader

Black Box

7082

Sisällön arvo lähes 60 euroa

Huikean suosion saavuttanut Black Box on jälleen täällä! Mystinen yllätyslaatikko sisältää 10 upeaa kosmetiikkatuotetta huikean edulliseen hintaan. Toimi nopeasti, sillä tuotetta on myynnissä rajoitettu erä!

58,60 € 29,90 €

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Lisää suosikkituotteeksi

2,2 / 5

Perustuu 27 tuotearvioon. Näytä tuotearviot

Upea boksi! Tästä löytyy jokaiselle jotain, mitä en itse käytä annan lahjaksi :)

Kristina K.

Black Friday erikoistarjous – suosittu yllätyslaatikko täynnä kosmetiikka!

Huikean suosion saavuttanut Black Weekin erikoisuus, suosittu yllätyslaatikko Black Box on jälleen täällä! Nyt kannattaa toimia todella nopeasti sillä aiempina vuosina tämä jännittävä kosmetiikkalaatikko on myyty loppuun ennätysajassa.

Mystinen laatikko sisältää 10 toinen toistaan ihastuttavampaa ihonhoito- ja kosmetiikkatuotetta. Yllätyslaatikosta löytyy tuotteita kasvojen ja vartalon ihon hoitoon sekä kaunistautumiseen. Mukana suosittuja Dermosil-klassikoita, jotka sopivat jokaiselle. Black Box tuo ihanaa piristystä pimeän talven keskelle ja samalla se on myös mainio joululahjaidea!

Tuotteiden yhteenlaskettu arvo on jopa 58,60 euroa, joten Black Box on ehdottomasti koko Black Weekin ja Black Fridayn huikein diili, johon kannattaa tarttua.

Tuotetta on myynnissä rajoitettu erä – toimi nopeasti!

Kategoria: Ihonhoito

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Suosittelemme sinulle

9894

Keittiökäsisaippua retiisi

5,90 € / 290 ml

Osta
Bestseller
product image
3083

Vitamin E Puhdistusvaahto

7,90 € / 150 ml

Osta
Joulu
product image
video thumbnail
2293

X-Mas Luxury

8,50 € / 3 x 40 ml

Osta
4146

Vitamin E Päivävoide SPF

8,90 € / 50 ml

Osta

Tuotearvostelut

2,2/5

reviewer avatar
Anni A. 02.12.2022

Totta tosiaan, tuo tumma meikkivoidepuikko oli kyllä melkoista asiakkaiden aliarviointia. Näyttää ruhjeelta vaalealla iholla. Ikävä heittää tavaraa roskiin kun maailmassa muutenkin liikaa jätettä.

reviewer avatar
Sari J. 01.12.2022

Myös minä olin pettynyt boxiin. Tähän asti aina eri boxit olleet tosi hyvillä tuotteilla täytetty, nyt ei. Tumma meikkivoidepuikko tosi huono valinta, intiimi pyyhkeet myös melko turha tuote. Olisi kiva, jos olisi Bestseller tuotteita ja jotain spesiaalia. Oikeastaan yksikään tuote ei tällä kertaa innostanut, ehkä Wake up mist hieman.

reviewer avatar
Elisa A. 01.12.2022

Odotukset ei ollut kamalan korkealla tämän paketin suhteen, kun näitä aikasempia kommentteja lueskelin tätä tilatessa. Juuri avasin paketin, monta uutta tuotetta paketissa jota en ole koskaan tilannut/kokeillut vaikka paljon olen täältä tilannutkin tavaraa. Muut menee käyttöön itselle, mutta en ole varma tosta meikkivoidepuikosta onko täysin omaa sävyä, ehkäpä toi kanttisi jättää pois tälläisistä bokseista. Eli tosi mieleinen paketti taas jälleen.!

reviewer avatar
Liisa K. 01.12.2022

Rakastuin tähän heti!

reviewer avatar
Dermosil A. 01.12.2022

Pahoittelemme, ettei Black Boxin sisältö vastannut joidenkin asiakkaidemme odotuksia tällä kertaa. Pyrimme aina 100-prosenttiseen asiakastyytyväisyyteen ja otamme mielellämme palautetta vastaan. Haluammekin muistuttaa, että voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme, jos olet tyytymätön. Me autamme mielellämme! Ja pieni vinkki vielä tähän loppuun: Voit käyttää Black Boxin mukana tullutta Meikkivoidepuikkoa myös peitevoiteena. Puikon eri sävyt sopivat lisäksi kasvojen contouringiin eli korostamiseen ja varjostamiseen.

reviewer avatar
Hanna T. 01.12.2022

Oisko voinu lykätä jotain muuta meikkituotetta mukaan kuin tumminta stickiä?! Muuten oli valju ja tylsä, kuten muistakin palautteista näkyy, jämistä kerätty. Suurinosa tuotteista tullee käyttöön, mut ei tämä odotuksia vastannut.