loader

Kemistin valinta

8131

Tehokosteutta herkälle iholle

Helposti yhdisteltävät, monikäyttöiset tuotteet

Tuotekehityskemistimme valitsivat suosikkinsa herkän ihon tarpeisiin. Kaikki setin tuotteet ovat hajustamattomia ja erityisen hellävaraisia iholle. Ne kosteuttavat tehokkaasti ihoa ja ovat helposti yhdisteltävissä keskenään. Herkälle iholle suunnatun setin tuotteista on helppo muodostaa yksinkertainen ihonhoitorutiini.

33,20 € 27,90 €

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Lisää suosikkituotteeksi

Tuotetta ei ole vielä arvioitu

Kemistin valinta herkän ihon hoitoon

Tuotekehityskemistimme Terhi ja Alisa valitsivat suosikkinsa herkän ihon tarpeisiin. Kaikki tuotteet ovat hajustamattomia ja erityisen hellävaraisia iholle. Kemistin valinta -pakkauksen tuotteet kosteuttavat tehokkaasti ihoa ja ne ovat helposti yhdisteltävissä keskenään. Herkälle iholle suunnatun setin tuotteista on helppo muodostaa yksinkertainen ihonhoitorutiini.
Kemistbox-8131.jpg
Kemistit Terhi ja Alisa kertovat valinnoistaan ja siitä, miksi juuri nämä tuotteet tulisi olla osana jokaisen herkkäihoisen ihonhoitorutiinia.

Vitamin E Misellivesi Hyal x 4 on oiva valinta herkän ihon puhdistustuotteeksi, sillä sitä käytettäessä vältytään kasvojen mekaanisen pesemisen aiheuttamalta ärsytykseltä.  Miselliveden puhdistusmuoto on hellävarainen, sillä se ei viivy iholla kauaa, on hajusteeton eikä sisällä alkoholeja, jotka voivat ärsyttää herkkää ihoa. Misellivedellä voidaan poistaa kasvoilta meikit ja päivän aikana kertynyt lika. Misellivesi on erinomainen tuote hydrogeelin alle, sillä se auttaa hydrogeeliä imeytymään iholle ja pitää hydrogeelin kosteuttavaa vaikutusta yllä pidempään.

Sensitive Hydrogeeli 0 % on rasvaton vesipohjainen hydrogeeli, joka kosteuttaa ihoa tehokkaasti tuomalla iholle sen kaipaamaa vesikosteutusta. Hydrogeeli sopii hyvin herkälle, kuivalle ja atooppiselle iholle sekä rasvaiselle ja sekaiholle. Rasvattomana tuotteena se ei tuki ihohuokosia. Hydrogeeliä voi käyttää kasvoilla seerumin tapaan tai koko vartalolle kosteusvoiteen sijaan. Se sopii hyvin rauhoittamaan myös ärtynyttä päänahkaa tai auringonpolttamaa ihoa.

Sensitive Jojobaöljy 100 % on ihon toimintaa tasapainottava öljy, joka sopii herkälle ja akneiholle. Jojobaöljy pehmentää ihoa ja auttaa sitomaan kosteutta iholle tukkimatta ihohuokosia. Se tasapainottaa ihon liiallista talintuotantoa ja rauhoittaa iholla vallitsevaa tulehdustilaa. Jojobaöljyn rauhoittava vaikutus voi auttaa ihottuman ja atooppisen ihon hoidossa.

Vinkki! Yhdistämällä Jojobaöljyn Hydrogeelin kanssa saadaan iholle jojobaöljyn hoitava vaikutus ja hydrogeelin tuoma vesikosteutus ilman turhia, mahdollista ärsytystä aiheuttavia ainesosia.

Pantenolivoide 5 % sopii hyvin ärtyneen, punoittavan ja kuivan ihon hoitoon, sillä se auttaa tehokkaasti lukitsemaan kosteutta iholle. Pantenolivoide edistää ihon uusiutumista ja vahvistaa ihon suojakerrosta. Pantenolivoiteen sisältämä B5-provitamiini stimuloi ihon pintakerroksen solujen kasvua ja auttaa näin ihoa uudistumaan.

Kategoria: Ihonhoito

Tarkoitus: Hajustamattomat ja hellävaraiset tuotteet herkän ihon hoitorutiiniin.

Ihotyyppi: Herkkä; Normaali

Hajusteet: Hajustamaton

certificate logotype

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Suosittelemme sinulle

Bestseller
product image
(182)
3900

Maximizing Moist Proof ripsiväri

10,50 € / 10 ml

Osta
Uusi
product image
(14)
4120

Hyttys- ja punkkikarkote

9,90 € / 100 ml

Osta
Uusi
product image
(2)
9883

Pohjustusvoide & luomiväri

6,90 € / 2,9 g NET

Osta
Bestseller
product image
(78)
3083

Vitamin E Puhdistusvaahto

7,50 € / 150 ml

Osta

Tuotetta ei ole vielä arvioitu