Uusi
Uusi
Pesukinnas
Hinta 4,90 € / 1 kpl

Suloisenkarhea Pesukinnas kuorii ihoa tehokkaasti ja voit käyttää sitä kuivana tai märkänä. Kestävä ja pestävä kinnas on valmistettu luonnollisesta sisal-kuidusta.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.
Tuotesarja
Accessories
Tuotteesta

Dermosil Pesukinnas on täydellinen apuväline vartalon ihon puhdistukseen esimerkiksi rannalla vietetyn päivän jälkeen tai saunomisen yhteydessä. Sisal-kuiduista valmistettu kinnas on kuivana karhean tuntuinen, mutta pehmenee hieman kastuessaan. Yhdessä puhdistustuotteen kanssa se kuorii vartalon ihoa tehokkaasti. Valitse siis suosikkisuihkugeelisi, levitä sitä iholle ja hiero kostealla Pesukintaalla vartalon iho kauttaaltaan.
Pesukinnasta voi käyttää myös kuivana, jolloin se sopii ihon kuivaharjaukseen. Hiero ihoa Pesukintaalla kevyin pyörivin liikkein, jolloin se irrottaa tehokkaasti kuollutta ihosolukkoa ja aktivoi verenkiertoa. 
Huuhtele ja ripusta märkä kinnas kuivumaan ilmavaan paikkaan aina käytön jälkeen. Luonnollisesta sisal-kuidusta valmistettu Pesukinnas kestää käsinpesun.
Pesukinnas on joustavaa kudosta, joten yksi koko sopii kaikille.

Tarkoitus
Vartalon ihon puhdistamiseen ja kuorintaan
Käyttöohje
Levitä puhdistustuotetta kostealle iholle, hiero Pesukintaalla vartalon iho kauttaaltaan ja huuhtele lopuksi iho haalealla vedellä. Voidaan käyttää myös kuivalle iholle kuivaharjaukseen.

Arvosana

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu
Arvioi tuote ensimmäisenä!

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Puolukkasaippua

5,50 € / 290 ml

Uusi

Sensitive Höyläysvaahto

6,20 € / 200 ml

Uusi

Sauna Glow Vartalon kuorinta

Hinta 7,00 € / 150 ml