loader
Uusi
series logo

Suu-nenäsuoja, 50 kpl

19,90 € / 50 kpl

Kolmikerroksinen kertakäyttöinen suu-nenäsuoja on miellyttävä käyttää, sillä nenävahvikkeen ja laskosten avulla se on helppo asentaa juuri sinulle sopivaksi. Korvan taakse laitettavat joustavat lenkit lisäävät käyttömukavuutta.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Tuotesarja
Classic
Tuotteesta

Laadukas kolmikerroksinen suu-nenäsuoja vähentää pisaroiden leviämistä ympäristöön. Kasvosuojan lisäksi on tärkeää huolehtia hyvästä käsihygieniasta ja pitää riittävää etäisyyttä muihin ihmisiin. Kertakäyttöinen kasvosuoja peittää suun, nenän ja leuan.

Dermosil Suu-nenäsuoja on miellyttävä käyttää, sillä nenävahvikkeen ja laskosten avulla se on helppo asentaa juuri sinulle sopivaksi. Korvan taakse laitettavat joustavat lenkit lisäävät käyttömukavuutta. Suu-nenäsuoja on kooltaan 175 x 95 mm ja se on tarkoitettu aikuisille. Muistathan aina asettaa suojan puhtain käsin ja asentaa sen reunat tiiviisti kasvoja vasten. Katso tarkemmat käyttöohjeet alta.

Pakkauksessa on yhteensä 50 suu-nenäsuojaa, jotka on pakattu pienempiin 10 pakkauksen setteihin. Sen ansiosta suojat on helppo jakaa hygieenisesti esimerkiksi perheenjäsenten ja läheisten kesken tai säilyttää niitä eri paikoissa.

Katso tästä video kertakäyttöisen suu-nenäsuojan käytöstä.

KÄYTTÖOHJE:

1. Pese ja kuivaa tai desinfioi kädet huolellisesti.

2. Tarkista, että kasvosuoja on ehjä.

3. Ota kiinni suojan korvalenkeistä ja aseta suoja nenän ja suun päälle siten, että suojan laskokset osoittavat alaspäin ja suojan metallinen nenävahvike tulee nenän päälle. Pujota korvalenkit korvien ympärille.

4. Paina nenävahvike tiiviisti nenää vasten ja vedä suojan alareuna leuan alle. Muotoile suoja nenän ja leuan kohdalta siten, että se istuu tiiviisti myös leuan alta.

5. Käytön aikana vältä koskemasta kasvoihin ja suojaan.

6. Poista kasvosuoja ottamalla kiinni korvalenkeistä ja laita suoja heti roskikseen.

7. Pese tai desinfioi lopuksi kädet.

 

 

Tyyppi II, EN 14683:2019 standardin mukainen taso. Suojaimen suodatustehokkuus (BFE) ≥98%.

Tuotteen materiaali: kuitukangas (non-woven ja meltblown) ja nylon

Valmistusmaa: Kiina

Muuta huomioitavaa:

Kertakäyttöinen. Vaihda kasvosuoja vähintään neljän tunnin välein. Aikaisemmin, mikäli suoja on kostea, märkä tai vaurioitunut.

Ei lääketieteelliseen käyttöön. Kasvosuoja ei ole henkilönsuojain eikä sitä tule käyttää olosuhteissa, joissa henkilönsuojainta tarvitaan.

Huomioi, että kasvosuojat lisäävät hengitysvastusta. Poista suoja, mikäli hengitysvastus tuntuu epämiellyttävältä.

Käyttöohje
Vaihda kasvosuoja vähintään neljän tunnin välein. Aikaisemmin, mikäli suoja on kostea, märkä tai vaurioitunut.

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu

Olin innoissani tästä tuotteesta nähtyäni sen vilaukselta uutuus esittelyssä spostissani. Valitettavasti petyin lukiessani valmistusmaan, kun oletin sen olevan kotimainen.

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Maski on laadukas ja miellyttävä käyttää. Asettuu hyvin nenän kohdalta myös silmälasien käyttäjällä. Mutta sitten iso miinus. Maskipakkausta et saa auki ilman saksia. Eli pussi ei ole uudelleen suljettava. Joten maskien säilyttämistä varten esim.käsilaukussa, on maskit laitettava johonkin toiseen suljettavaan pussiin. (Harva varmaan kuljettaa tuota pahvipakkausta mukanaan.) Tämä on kyllä yllätys, koska Dermolla ovat muovipussit vaihtuneet paperipusseihin ja muutenkin ekologinen ajatus on mukana.