loader

Skin Comfort Kasvojenhoitosetti

9520

Ikääntyvän ja kuivan ihon hoitoon

Kosteuttaa ja tasapainottaa

Täyteläistä huolenpitoa ikääntyvälle ja kuivalle iholle. Skin Comfort -sarjan tuotteet ravitsevat ja kosteuttavat ihoa, auttaen ihoa säilyttämään kimmoisuutensa ja tuoden ikääntyvälle iholle kaunista hehkua ja uutta elinvoimaa.

45,70 € 37,90 €

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Lisää suosikkituotteeksi

4,3 / 5

Perustuu 8 tuotearvioon. Näytä tuotearviot

Kerrassaan ihana setti! Päihittää 8-0 aiemman käyttämäni tuotteet, joista pelkkä kasvovesi maksoi enemmän kuin tämä setti. Erityisen ihastunut olen silmänympärysgeeliin, ihana koostumus ja kosteuttaa lempeästi, kaunis ulkoasukin vielä.

Marjo S.

Kollageenia sisältävä kasvojenhoitosetti ikääntyvälle iholle

Skin Comfort -sarjan Dermosil-tuotteet hemmottelevat kasvojesi ihoa aamusta iltaan. Ikääntyvälle ja kuivalle iholle tarkoitetut tuotteet kosteuttavat ja ravitsevat ihoa auttaen sitä säilyttämään kimmoisuutensa.

Puhdista kasvojen iho Kollageenipuhdistusmaidolla, joka poistaa iholta hellävaraisesti epäpuhtaudet ja kevyen vesiliukoisen meikin. Kevyen maitomainen puhdistustuote sisältää kollageenia ja ruusuvettä, ja se pitää ihon ihanteellisen kosteutettuna, pehmeänä ja tasapainoisena. Viimeistele puhdistus Kollageenikasvovedellä. Alkoholiton kasvovesi on ylellinen, tehokosteuttava ja ihoa hoitava kasvovesi, joka hellii kiristävää ja kuivaa ihoa puhdistuksen jälkeen. Kasvoveden sisältämä kollageeni auttaa stimuloimaan ihon omaa kollageenin tuotantoa.

Kosteuta kasvojen iho aamuin illoin puhdistuksen jälkeen. Teho Päivävoide on tehokkaasti kosteuttava kasvovoide ikääntyvälle ja kuivalle iholle. Ylellinen päivävoide antaa iholle lisäkosteutta ja ravinteita. Teho yövoide kosteuttaa tehokkaasti ihon pintaa ja syvempiä kerroksia yön aikana. Se vahvistaa ihon uudistumisprosessia, kosteuttaa pitkäkestoisesti ja suojaa ihoa. Aamuin illoin käytettävä Silmänympärysgeelivoide tekee silmänympärysihosta raikkaan tuntuisen, silkinpehmeän ja mattapintaisen.

Skin Comfort kasvojenhoitosetti sisältää:

Kollageenipuhdistusmaito, 200 ml

Kollageenikasvovesi, 200 ml

Teho Päivävoide, 50 ml

Teho Yövoide, 50 ml

Silmänympärysgeelivoide, 15 ml

Tuotesarja: series logo

Kategoria: Ihonhoitosetit

Tarkoitus: Tuotekokonaisuus päivittäiseen kasvojen ihon hoitoon ikääntyvälle ja kuivalle iholle.

Käyttöohje: Pese kasvot puhdistusmaidolla ja viimeistele kasvovedellä. Levitä iholle aamuisin päivävoidetta ja iltaisin ennen nukkumaanmenoa yövoidetta. Kosteuta silmänympärysiho silmänympärysvoiteella.

Ihotyyppi: Ikääntyvä; Kuiva

Hajusteet: Hypoparfum®

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Suosittelemme sinulle

Bestseller
product image
(78)
3083

Vitamin E Puhdistusvaahto

7,50 € / 150 ml

Osta
Bestseller
product image
(182)
3900

Maximizing Moist Proof ripsiväri

10,50 € / 10 ml

Osta
Bestseller
product image
product image
(147)
4059

Suolashampoo

8,50 € / 200 ml

Osta
Bestseller
product image
(11)
30371

Keittiökäsisaippua täyttöpussi

5,20 € / 500 ml

Osta

Arvosana ja kommentit

4,3/5

reviewer avatar
Sanni M. 01.07.2022

Erittäin hyvät ja laadukkaat tuotteet, sekä miellyttävä tuoksu!

reviewer avatar
Mirca S. 10.05.2022

Täydellinen setti pienille juonteilleni!

reviewer avatar
Meiju H. 10.05.2022

Omalle iholle liian hoitava (29v), kasvoille ilmestyy epäpuhtauksia. Silmänympärysvoide on ihana ja kevyt sekä kosteuttaa. Satunnaisesti mökillä käyttäessä saa pestyä hyvin kasvot ja rasvattua. Arki käytössäsi ei ole itselläni.

reviewer avatar
Marjo S. 06.05.2022

Kerrassaan ihana setti! Päihittää 8-0 aiemman käyttämäni tuotteet, joista pelkkä kasvovesi maksoi enemmän kuin tämä setti. Erityisen ihastunut olen silmänympärysgeeliin, ihana koostumus ja kosteuttaa lempeästi, kaunis ulkoasukin vielä.

reviewer avatar
Terttu H. 01.05.2022

Hyvä tuotesetti, erityisesti puhdistusmaito. Kasvovesi ei ole niin hyvä kuin oli Skin Comfort tasapainottava kasvovesi 3923 aikoinaan. Miksi sitä ei enää saa? Se oli erityinen suosikkini. Nykyisessä sarjassa on pumppupullo ja se on vastenmielinen käyttää. Aine ei tule enää ulos, vaikka pullossa on paljon jäljellä, täytyy avata koko korkki. Pumpun valmistushinnalla voitaisiin tehdä isompi ja pehmeämpi pullo, jossa on pelkkä reikä. Ihan niinkuin marketin Nivea-pullossa.

reviewer avatar
Hanna I. 29.04.2022

Ihana setti, missä kaikki tuotteet mitä tarvitsen. Kosteuttaa ja on edullinen.