loader

Herkän ihon suosikit

9779

Sensitive-sarjan tuotteilla hoidat ja kosteutat hellävaraisesti kuivaa ja herkkää ihoa. Sopii myös atooppiselle iholle. Miedoista ja hajustamattomista tuotteista koostuvassa setissä on kaikki tarvittava päivittäiseen ihonhoitoon. Tietäjät tietää jo.

27,70 € 22,50 €

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Lisää suosikkituotteeksi

Tuotetta ei ole vielä arvioitu

Täydellinen kasvohoitorutiini herkälle ja atooppiselle iholle

Hellää huolenpitoa kasvojesi iholle! Sensitive-sarjan kasvojenhoitosetti hoitaa ja kosteuttaa hellävaraisesti kuivaa ja herkkää ihoa. Tuotteet sopivat myös atooppiselle iholle. Miedoista ja hajustamattomista tuotteista koostuvassa setissä on kaikki, mitä tarvitset päivittäiseen ihonhoitoon. 

Puhdista kasvojen iho Sensitive Puhdistusvaahdolla, joka on hellävarainen ja mieto puhdistustuote. Pehmeä vaahto samalla hoitaa ja kosteuttaa kasvojesi ihoa. 

Kuivan ihon hoidossa kosteustasapainon ylläpitäminen ja kosteuden sitominen ihoon on tärkeää. Sensitive Kasvoseerumi antaa kasvojen iholle lisäkosteutta, pehmeyttä ja elinvoimaa ennen Sensitive Kasvovoiteen levittämistä. Kevyt kasvovoide imeytyy helposti ihoon, ja se kosteuttaa ja ravitsee herkkää ihoa. Sensitive Silmänympärysvoiteella hoidat ja kosteutat silmänympärysihoa.

Kaikilla kasvojenhoitosetin tuotteille on myönnetty Allergia-, Iho- ja Astmaliiton Allergiatunnuksen käyttöoikeus.

AIA_FI_aariviiva_musta-webb.png

Tuotesarja: series logo

Kategoria: Ihonhoitosetit

Tarkoitus: Tuotekokonaisuus päivittäiseen ihonhoitoon kuivalle ja herkälle iholle.

Käyttöohje: Pese kasvot puhdistusvaahdolla. Kosteuta silmänympärysiho silmänympärysvoiteella ja levitä kasvojen iholle seerumi ja kasvovoide.

Ihotyyppi: Herkkä; Kuiva; Normaali

Hajusteet: Hajustamaton

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Tuotetta ei ole vielä arvioitu