loader
Uusi
series logo

Kasvojenhoitoklassikot

23,00 € 17,90 €

Ota klassikoiden voima avuksi ihonhoidossa! Classic Kasvojenhoitosetti tekee elämän helpoksi, sillä siinä on kaikki tarvittava päivittäistä ihonhoitorutiinia varten. Tuotteet sopivat normaalille ja sekaiholle. Tietäjät tietää jo.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena lisätäksesi tuotteen suosikkituoteisiisi.

Tuotesarja
Classic
Tuotteesta

Täydellisen ihonhoitorutiinin klassikot

Iki-ihanista klassikkotuotteistamme koostuva Dermosil Classic Kasvojenhoitosetti pitää huolta kasvojesi ihon hyvinvoinnista. Kasvojenhoitosetissä on tarvittavat tuotteet päivittäistä ihonhoitorutiinia varten. Tuotteet sopivat erityisesti normaalille ja sekaiholle.

Puhdista kasvojen iho tehokkaalla ja hellävaraisella Kasvopesulla. Viimeistele kasvojen puhdistus raikkaalla Kasvovedellä, joka rauhoittaa puhdistettua ihoa. Kasvovesi sopii eritysesti rasvoittuvalle ja sekaiholle.

Energiavoiteella kosteutat ja silotat ihoa puhdistuksen jälkeen ja annat iholle uutta hehkua. Energiavoide sopii sekä yö- että päivävoiteeksi. 

Kasvojen kuorintavoide on koostumukseltaan miellyttävän voidemainen, mutta tehokkaasti ihoa kuoriva tuote. Kuorintavoide sekä kosteuttaa että kuorii ja puhdistaa ihoa

Tuotteiden yhteenlaskettu normaalihinta on 23 euroa.

Tarkoitus
Tuotekokonaisuus päivittäiseen kasvojen ihonhoitoon.
Käyttöohje
Pese kasvot puhdistusaineella ja viimeistele puhdistus kasvovedellä. Kosteuta kasvojen iho Energiavoiteella. Kuori kasvojen iho kuorintavoiteella 1-2 kertaa viikossa.
Ihotyyppi
Normaali; Sekaiho; Nuori; Rasvoittuva

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu sisään
Arvioi tuote ensimmäisenä!