loader

Kasvojenhoitoklassikot

9780

Ota klassikoiden voima avuksi ihonhoidossa! Classic Kasvojenhoitosetti tekee elämän helpoksi, sillä siinä on kaikki tarvittava päivittäistä ihonhoitorutiinia varten. Tuotteet sopivat normaalille ja sekaiholle. Tietäjät tietää jo.

23,00 € 17,90 €

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Lisää suosikkituotteeksi

Tuotetta ei ole vielä arvioitu

Täydellisen ihonhoitorutiinin klassikot

Iki-ihanista klassikkotuotteistamme koostuva Dermosil Classic Kasvojenhoitosetti pitää huolta kasvojesi ihon hyvinvoinnista. Kasvojenhoitosetissä on tarvittavat tuotteet päivittäistä ihonhoitorutiinia varten. Tuotteet sopivat erityisesti normaalille ja sekaiholle.

Puhdista kasvojen iho tehokkaalla ja hellävaraisella Kasvopesulla. Viimeistele kasvojen puhdistus raikkaalla Kasvovedellä, joka rauhoittaa puhdistettua ihoa. Kasvovesi sopii eritysesti rasvoittuvalle ja sekaiholle.

Energiavoiteella kosteutat ja silotat ihoa puhdistuksen jälkeen ja annat iholle uutta hehkua. Energiavoide sopii sekä yö- että päivävoiteeksi. 

Kasvojen kuorintavoide on koostumukseltaan miellyttävän voidemainen, mutta tehokkaasti ihoa kuoriva tuote. Kuorintavoide sekä kosteuttaa että kuorii ja puhdistaa ihoa

Tuotteiden yhteenlaskettu normaalihinta on 23 euroa.

Tuotesarja: series logo

Kategoria: Ihonhoitosetit

Tarkoitus: Tuotekokonaisuus päivittäiseen kasvojen ihonhoitoon.

Käyttöohje: Pese kasvot puhdistusaineella ja viimeistele puhdistus kasvovedellä. Kosteuta kasvojen iho Energiavoiteella. Kuori kasvojen iho kuorintavoiteella 1-2 kertaa viikossa.

Ihotyyppi: Normaali; Sekaiho; Nuori; Rasvoittuva

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Tuotetta ei ole vielä arvioitu