loader

Kevään kuiskaus

9803

Hurmaavan keväinen tuotesetti sisältää valloittavia tuoksuja, jotka piristävät pesuhetkiä ja ihonhoitorutiineja – kevätkukkien raikkautta ja sitruksien herkullista energisyyttä!

29,80 €

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Lisää suosikkituotteeksi

5,0 / 5

Perustuu 1 tuotearvioon. Näytä tuotearviot

Lahja täynnä keväisen raikkaita tuotteita ihonhoitoon

Hurmaavan keväinen tuotesetti sisältää valloittavia tuoksuja, jotka piristävät pesuhetkiä ja ihonhoitorutiineja – kevätkukkien raikkautta ja sitruksien herkullista energisyyttä! Tuotesetti sisältää alkukevään suosikkiuutuuksia ja muutaman vanhemmankin ikisuosikin. Valmis lahjapakkaus läheiselle tai ihana setti omaan käyttöön!

Fresh Bloom Käsisaippua on kevään valloittavin käsisaippua, joka tuo kevättunnelmaa kodin pesutiloihin tuoksullaan ja kauniilla ulkonäöllään. Käsisaippuan miedon raikas omenatuoksu sisältää tuoreiden omenoiden kirpeyttä, häivähdyksen päärynää ja kevätkukkien raikkautta.

Punainen appelsiini Suihkugeeli tuo valloittavalla tuoksullaan iloa pesuhetkiin. Sen pehmeästi vaahtoava koostumus pesee ihon puhtaaksi hellävaraisen tehokkaasti ihoa kuivattamatta.

Punainen appelsiini Vartalon kuorintavoide kuorii ihon hellävaraisen tehokkaasti samalla, kun sen piristävän raikas tuoksu ilahduttaa mieltä. Iho tarvitsee välillä tehokkaampaa puhdistusta ja siksi iho olisikin hyvä kuoria 1–2 kertaa viikossa.

Punainen appelsiini Deo Roll-On  on tehokas ja pitkävaikutteinen. Se sisältää alumiinisuoloja, jotka muodostavat ihon pinnalle ohuen kalvon estämään hikoilusta aiheutuvaa ihon kostumista päivän aikana. Tehokas deodorantti aktivoituu vartalon lämmöstä, mikä tekee tuotteesta pitkävaikutteisen. Pirteä punaisen appelsiinin tuoksu lämmittää mieltä ja raikastaa oloa!

Vitamin E Ravitsevassa käsivoiteessa yhdistyvät tehokkaan käsivoiteen ominaisuudet ja ylellisen hoitotuotteen koostumus. Sipaise purkista samettisen pehmeää voidetta ja hiero käsien iholle. Voide imeytyy nopeasti ja tuo käsille hurmaavan pehmeyden.

Setti mahtuu kätevästi lähetettäväksi Lähetä lahja -toiminnolla muualla asuvalle läheiselle.

Kategoria: Ihonhoitosetit

Tarkoitus: Tuotteet päivittäiseen ihonhoitoon ja hygieniaan.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Suosittelemme sinulle

Bestseller
(43)

Vitamin E Puhdistusvaahto

7,20 € / 150 ml

Osta
Uusi
(3)

Keittiökäsisaippua metsämarja

6,70 € / 500 ml

Osta
Uusi
Last Chance
(14)

Wildflower Käsisaippua

6,90 € / 500 ml

Osta
Uusi
(9)

Käsivoide metsämarja

5,20 € / 125 ml

Osta

Arvosana ja kommentit

5,0/5

reviewer avatar
helena H. 19.07.2021

mukava paketti viedä vaikka kesäiseksi synttärilahjaksi