loader

Unelma kesästä

9804

Kesän ihanin tuotesetti sisältää valloittavia Wildflower-uutuuksia, jotka ovat täynnä kesän villikukkien vastustamatonta tuoksua ja parhaita raaka-aineita ihonhoitoon. Täydellinen lahja!

25,00 €

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Lisää suosikkituotteeksi

5,0 / 5

Perustuu 3 tuotearvioon. Näytä tuotearviot

Ihonhoitosetti pullollaan villikukkien tuoksua

Kesän ihanin tuotesetti sisältää valloittavia Wildflower-uutuustuotteita, jotka ovat täynnä parhaita raaka-aineita ihonhoitoon ja kesän villikukkien vastustamatonta tuoksua – ihanan kesäinen ihonhoitosetti itselle tai täydellinen lahjasetti läheiselle.

Wildflower Käsisaippua on pullollaan kesän villikukkien vastustamatonta tuoksua ja parhaita raaka-aineita. Riittoisa käsisaippua pesee kädet puhtaaksi hellävaraisen tehokkaasti ja säilyttää käsien ihon pehmeänä pesukerrasta toiseen. Käsisaippua sisältää antioksidanttista ruiskaunokkiuutetta.

Wildflower Suihkugeeli on pullollaan kesän villikukkien vastustamatonta tuoksua ja parhaita-raaka-aineita. Riittoisan suihkugeelin pehmeä koostumus hellii ihoa jokaisella pesukerralla. Suihkugeeli sisältää antioksidanttista ruiskaunokkiuutetta.

Wildflower Satin Finish Vartalovoide hoitaa säärten, vartalon ja käsien ihosta satiinisen pehmeät ja sileät. Voide sisältää kevyesti valoa heijastavaa pigmenttiä, joten se saa ihon hehkumaan kauniisti ja näyttämään tasaiselta ja sileältä.

Wildflower Deo Roll-On on erittäin tehokas ja pitkävaikutteinen antiperspirantti, johon voit luottaa joka tilanteessa. Deodorantti kuivuu nopeasti ja pitää kainalot kuivana koko päivän. Tehokkuutensa lisäksi deodorantti pitää myös huolta kainaloiden ihosta.

Wildflower After Sun Kasvogeeli hoitaa kasvojen ihoa auringossa oleilun jälkeen. Sen kevyen raikas geelimäinen koostumus tuntuu kasvoilla miellyttävältä ja kevyesti viilentävän ominaisuutensa ansiosta tuo kasvoille ihanan raikkaan tunteen. Voide sopii käytettäväksi myös aamuisin, kun haluat virkistystä aamuun.

Wildflower-tuotteissa on vastustamaton kesän kukkaistuoksu, joka johdattaa mielen vehreälle kukkaniitylle auringon lämpimään syleilyyn. Kukkaistuoksu on sekoitus seljankukkaa ja raparperia. Tuoksussa on mukana myös vivahteita mustasta viinimarjasta, orvokeista ja punaisista hedelmistä.

Tuotteet tulevat lahjalaatikossa, kuvan mukaisesti valmiiksi pakattuna. Kuvan kortti ei sisälly pakettiin.

Kategoria: Ihonhoitosetit

Tarkoitus: Setti ihonhoitoon.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Arvosana ja kommentit

5,0/5

reviewer avatar
Asiakaspalvelu .. 07.05.2021

Hei, kyllä, tuotepakkaus lähetetään tuotekuvan mukaisesti pakattuna. Kuvassa oleva kortti ei sisälly tuotepakettiin.

reviewer avatar
Anne S. 06.05.2021

Ihana lahjaidea! Minuakin kiinnostaa miten tuote on pakattu, valmis paketti kuten joulutuotteet vai tuotteet irrallaan?

reviewer avatar
Kirsi M. 04.05.2021

Toimitetaanko tuotesetti lahjapakkauksessa? Hieno lahjaidea!