loader

Koivumetsän kuiskaus

9822

Laadukas lahjakokonaisuus miesten mieleen! Koivumetsän kuiskaus -lahjasetti sisältää tehokasta ja helppoa käyttökosmetiikkaa laatutietoisen miehen arkeen. Täydellinen ihonhoitolahja laatutietoiselle miehelle.

22,00 € 20,00 €

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Lisää suosikkituotteeksi

5,0 / 5

Perustuu 1 tuotearvioon. Näytä tuotearviot

Laadukas ihonhoitolahja miehelle

Koivumetsän kuiskaus -lahjasetti sisältää tehokasta ja helppoa käyttökosmetiikkaa laatutietoisen miehen arkeen. Lahjapakkaus on täynnä varmoja valintoja arkiseen ihonhoitoon ja se tuo miehistä raikkautta päivittäisiin pesuhetkiin kaiken ikäisille miehille. Kanelimamman suussa sulava, korkealuokkalainen Choco-merisuolasuklaatryffeli kruunaa elegantin lahjakokonaisuuden.

Living Käsisaippua hurmaa sekä designillaan että tuoksullaan. Käsisaippua pumppupullossa on helppo käyttää ja annostella. Living Käsisaippuan koostumus on mieto ja se on käytössä riittoisaa.

Koivu deosuihke pitää kainalot raikkaana jopa 48 tunnin ajan. Tehokas antiperspirantti estää tehokkaasti hikoilua ja pitää kainalot kuivana. Tuotteella on miellyttävä miehekkään raikas koivun tuoksu. Deospray sisältää ravitsevaa koivunlehtiuutetta, joka pitää samalla huolta kainaloiden ihosta.

Koivu suihkugeeli on raikas uutuus kaikenikäisille miehille. Miehisen raikas koivun tuoksu virkistää ja jättää ihon miellyttävän tuoksuiseksi. Suihkugeeli pesee puhtaaksi koko vartalon ihoa kuivattamatta. Tuotteen sisältämä kotimainen koivunmahla ravitsee ja hoitaa ihoa jättäen ihon mukavan pehmeäksi.

Kanelimamman Choco-merisuolasuklaatryffelit todellakin sulavat suussa! Ne ovat niin hyviä, että jo yksikin suklaatryffeli nostaa kahvihetken juhlaksi. Tyylikäs ja herkullinen suklaatryffeli kruunaa lahjapakkauksen ja vie laatutietoisenkin herkuttelijan kielen mennessään.

Varmoja valintoja miehen arkiseen ihonhoitoon! Miehistä koivun raikkautta päivittäisiin pesuhetkiin kaiken ikäisille miehille.

Kategoria: Ihonhoitosetit

Tarkoitus: Miehen ihonhoitoon ja päivittäiseen hygieniaan.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Arvosana ja kommentit

5,0/5

reviewer avatar
Viivi L. 08.06.2021

Tuotteita en ole testannut, mutta vaikuttaa hyvältä. Ja ne ketkä asiaa pohtii, tuotteet tulevat juurikin tuossa kuvassa näkyvässä pakkauksessa :)