loader
series logo

Jalkakylpysuola

5,90 € / 450 g

Jalkakylpy virkistää ja rentouttaa väsyneitä jalkoja. Jalkakylpysuolan sisältämät kamferi ja piparminttu vilkastuttavat jalkojen verenkiertoa.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena lisätäksesi tuotteen suosikkituoteisiisi.

Tuotesarja
Spa & Sauna
Tuotteesta

Dermosil Jalkakylpysuola tekee jalkakylvystä virkistävän ja rentouttavan lepohetken. Jalkakylpysuola sisältää kamferia, joka vilkastuttaa verenkiertoa ja vähentää turvotusta. Mentoli viilentää ja tuo helpotusta kipeille jaloille. Eukalyptus virkistää ja sillä on myös antiseptinen vaikutus. Manteliöljy pehmentää ihoa ja tekee jalkakylvystä entistä hemmottelevamman.

Jalkakylpy pehmentää jalkojen ihoa, joten kuollutta ihosolukkoa voi irrottaa varovasti Jalkaraspilla. Myös jalkavoide imeytyy ihoon tehokkaammin kylvyn jälkeen.

Hellittele jalkojasi hoitavalla kylvyllä kerran viikossa. Annostele yksi ruokalusikallinen jalkakylpysuolaa neljää vesilitraa kohti ja kylvetä jalkoja 5–10 minuuttia lämpimässä vedessä. Kylvyn jälkeen kuivaa jalat ja varpaiden välit huolellisesti. Viimeistele käsittely esimerkiksi Classic-sarjan hoitavalla Jalkavoiteella tai Spa & Sauna -sarjan Jalkavoide Shealla.

Tuote on vegaaninen.

Tarkoitus
Jalkojen ihon hoitoon.
Käyttöohje
Annostele 1 rkl jalkakylpysuolaa 4 vesilitraa kohti. Kylvetä jalkoja 5–10 minuuttia lämpimässä vedessä. Kuivaa jalat huolellisesti ja hiero niihin hoitavaa jalkavoidetta.
Hajusteet
Luonnollisia hajusteita
Ihotyyppi
Normaali; Kuiva

Maris Sal, Isopropyl Myristate, Menthol, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Camphor, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Mentha Piperita Oil, Phenoxyethanol, CI 47005, CI 42090

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu sisään

Vakituinen saunatuotteeni.Jalat kylpyvatiin ja lauteille nauttimaan.Tuote pehmentää jalkateriä ja lisää verenkiertoa lämmittäen jalkoja mukavasti.Suosittelen lämpimästi.

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Viilensi mukavasti jalat hellepäivänä, aion käyttää jatkossakin

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Toimiva tuote, virkistää jalkoja mukavasti.

Tästä on tullut itselle suosikki tuote jalkojen hoidossa.. purkki on kyllä todella riittoisa :) ja tekee jalat ihanan tuntuisiksi.

Lataa lisää